Zdravim... Chcela by som radu od vas..som s priatelom uz 2,5 roka ..ja jeho rodicov poznam,..predstavil ma celej svojej rodine..myslim aj tej sirsej a priatelom...vsetko je uzasne...je tu vsak problem a nim su moji rodicia... zda sa mi to vsetko nespravodlive a urcite ma zmiesane pociity aj on... vie ,ze moj otec ani len netusi ze s nim chodim...je to tazke uz len opisat...mama a otec maju velmi komplikovany vztah. vsetci vsak byvame spolu... neviem si predstavit ze by som ho k nam vzala..otec je alkoholik , mama je z toho utrapena... lenze jej chyba je zase ze mame doma neporiadok, lebo nechcem to tak povedat ale je zrejme bordelarka..ja sa snazim upratovat aj vsetko... ale ona z toho vytvori hadku, ze naco sa staram a podobne... asi preto ze nechcem tak zit nie?.. uz ais tak 2 ci tri roky si platim vsetko sama.. je to tazke..nikto z mojich priatelov nevie o tomto... a ani moj priatel..preneho by to bol asi strasny sok...niesme ziadna socialna rodina ani nic podobne..uplne normalna...takyh ako je na slovensku vela...
Môj priatel a rodicia
jasne ze som normalna... :) nemozem za to, ja viem...uz iodmalicka to tak bolo...nikdy som to tak neriesila...zvykla som si..ked som s nim tak na rodinu vobec nemyslim..ake je to tazke a pod. lebo som velmi statsna... ale a..keby i nieco take povie ok tak ako by som asi tak reagovala? rozchod zrejme...bala by som sa ze nieco od nich predsa len pochytil..ale ja sa snazim zit uplne inak ako oni.. dalo mi to nieco.. davam si velky pozor na chlapov... nebola by som len takk s hocikym ..po skusenostiach aky vie byt chlap hnusny ..vid moj oco,.... a tak dalej..bojim sa ze by to skoncilo..a tei otazky a pohlady by boli hrozne...predsa za to nemozem..
Za rodičov nemôžeš, a tvojho priateľa to tiež trápi že ich nepozná? Podľa mňa to nie je nutné. Stačí ich pozvať na svadbu:) alkoholici sú hrozni.
preboha..to tajíš akože frajerovi ?že máš hentakú rozvrátenú rodinu ?si normálna ?
pracujem v zahranici cize doma som malo...a vzdy ked pridem si situaciu uvedomujem omnoho viac.......
ale ani zo zahranicia nie je prooblem prist a zoznamit ich on so svojou rodinou ma pozyvaju uz vsade, a tiez by som chcela aby to bolo take aj s mojej strany..je to hrozne trapne ked sa nam to pyaju priatelia alebo niekto iny ze preco sa etse nepoznaju......cize neviem ako to urobim..
a co takto odstahovat sa?