Nekonečné výtoky - hrozí mi niečo?

Príspevok v téme: Nekonečné výtoky - hrozí mi niečo?
janka666

AHOJTE BABY!!

citala som si prispevky zien, ktore pisali ze maju stale nejake vytoky. Niekomu vsak to je uz na otravu, tak vas poprosim neragujte , ja som jedna z tych , ktora mam stale vytoky , take neprijemne so zapachom a bojim sa do buducna ze ak sa z toho nevyliecim, budem mat vazne gynekolog. problemy... uz som si poplakala, no nevladzem neustale kupovat drahe tablety a vyplachy, nakolko nezarabam peniaze a su drahe.... chcem sa opytat, ci poznate nieco fakt ucinne... ja som si kupila FLORAGYN VYPLACH, no ten mi pomoze len na par dni a zase je to tu.. a vytok mam uz asi od augusta, velmi am to trapi

ebi777

tak ak nemôžeš bez kávy, tak si ju dávaj, ale snaž sa čo najmenej cukru dať. A kúp si v lekárni probiotiká, a ber ich každý deň, ale dlhodobo, to by ti mohlo pomôcť na tie výtoky, plus čo najmenej cukru. Toto treba liečiť hlavne zvnútra, čapíky a krémiky sami o sebe sú málo

janka666

a co by som z toho co som napisala nemala jest hm? vies ja kavu pit musim, vstavam o 6 rano a ja bez kavy nefungujem , pijem ju raz denne -kava ma povzbudi, je tiez pravda ze si ju dost precukrujem je sladka, taka mi chuti aj ma trosku nasyti lebo rano nezvyknem ranajkovat-nechuti mi rano jest, tak kava proste musi byt... :((( neviem bez nej jednoducho zacat den

ebi777777

tak zrejme to bude koreň problému, skús na jeden čas dodržiavať protikvasinkovú diétu. Mne toto jedno pomohlo

janka666

no ja pijem vela kavy ,slade ani nie-malokedy ale jem vela mäsa takmer kazdy den , mam zle stravovanie, to musim uznat

micamicamica

treba skúsiť vynechať jesť úplne biely cukor a bielu múku, nepiť kávu, čierny čaj, alkohol, mne toto pomohlo!

JANKA666

DAKUJEM VAM ZE RAGUJETE STE ZLATE :)))

tak stale si hovorim ze ci to cely zivot budem mat az mi do placu je z toho proste ja uz nevladzem peniaze sa mi minaju stale a v skole ked pride taky silny vytok neskutocne sa hambim za seba :((( a tampony nepozuivam ani tie vlozky co su vonave nic vobec.. mne to cele zacalo v lete po menstruacii... a teraz stale tie vytoky kazdy den ked mam menstruaciu nic a hned potom po nej zas a cely mesiac toto zazivam... je to hrozne...

akurat som zalozila novu temu ze ci ma niekto skusennosti s SCTIGEL - tiez som to nasla na internete, ze je dobry je sice drahy ale ze je dobry uvidim zajtra idem do lekarne musim si este dnes nieco pohladat

doremi

a obmedzit b.pecivo a cukor nestaci. na taky mesiac ho musis uplne vylucit, ako aj vsetko ovocie, kt. cukor vo zvysenej miere obsahuje.(tusim citrusy sa obcas mozu) a namiesto tych tabletiek oreganovy olej, GSE, kokos.olej a samozrejme kvalitne probiotika(teda nie tie z lekarne- zbytocne drahe a strasne malo ucinne:))este k tomu vytoku, nepouzivaj tampony ani intimky, ani nic parfumovane, etda ziadne avivaze a pod. bielizen treba dat poriadne vyvarit a tak...ono to prejde, neboj, len to chce dost radikalne opatrenia aspon na ten mesiac teda

pbn

tak brala som CANDIVAC cps 30 tri mesiace cca 10 euro a k tomu aj FEMIBION Intima gel 8 euro a bolo to ok lebo do mna doktorka pchala kopu liekov a už som tiež nemala peniaze. Toto som si našla na nete a pýtala som sa aj v lekárni a obmedzila som cukor a biele pečivo to by sa nemalo jesť keď máš takéto starosti. Skús budem držať palce. Mám už dlho pokoj ale keď sa niečo náhodou vracia tak si dám tabletku Canesten a je to úplne OK to len prevenčne aby sa to nezačalo znovu.

araz

ja som mala asi tak 3-4 roky spat tento istý problem,bez intimky ani jeden den,naučila som sa umývat len vodou žiadne mydla ani gely určené na intimne miesta a vytok mi uplne prestal,myslim si,že mi toto pomohlo lebo nic insie som preto neurobila