Cez Vianoce som pribrala, mám teraz 52 kg a pri mojej mini výške 158cm vyzerám hrozne! Mám stepper, 2 týždne cvičím, ale nevidím výsledky. Vždy keď sa snažím jesť menej, je to hrozné, kamoška mi odporučila zjesť max 1200kcal ale mne vždy na ten 4-5 deň ide príšerná chuť na sladké a tak zjem aj 2000kcal v ten deň tak potom dva dni jem veľa a zasa 4 dni málo a nič, už som zo seba zúfalá!!! :((
Nenávidím sa za to ako jem!
kokorunka - snazim sa, ale kedze ja mam aj depresie a uzkosti tak mi to ide tazsie, zajedam nespokojnost so zivotom, ale stale verim, ze v juni budem mat aspon tých 58 kg :p to by mi stacilo...
Neviem, takých fotiek je viac, lebo ja som si našla herečky, ktoré sú chudé, ale inak majú problém s dolnými partiami, hlavne stehnami a toto mi našlo. Ty si na diéte? Presne.. V lete jem oveľa menej, hlavne pijem veľa
v zime je kazdy tazsi, ja som hysterizovala, ze mam urcite nieco so stitnou zlazou, ale ked mi muž ozrejmil, ze to budu tie tuby keksov, chrumiek a rozky s medom na veceru, kavy so smotanou, doslo mi, ze chyba je v mojom stravovani :p v lete tolko nejem
ja som zase taka, (ked mam ok vahu) teda momentalne uz taky pas nemam, ale tiez ona je ten typ, co si musi davat bacha, zensky
Keiru nejak blbo odfotili podla mna, ved ona je cela chuda myslim ozaj
ja som zase zensky typ, kazde kilo na vyse mi vidno, keby som zila v historii som uz buclata muza :D najhorsie je ze som vydrzala dietovat týžden :( staci nejaka depka a zozeriem chlieb s pastekou
To mávam v lete, v zime som ako prasnica:( aspoň sa tak cítim... ja mám presne postavu ako Keira Knightley...www.google.sk
čiže sa asi musím dostať až na min.44:/
kokorunka - ale to je geneticka predispozicia zial :( to zial budes mat akurat, ked sa dozenies do extremu :( ale tých 48 g by bolo fajn...
No a práve kvôli nohám mám stepper a nič. 30min skoro denne už 2 týždne a nič. porazí ma.. keď nevidím rýchlo výsledky, vzdávam sa:(
No ja mám tuk asi takým štýlom, že keď som v lete schudla bicyklovaním a dukanovou diétou tak mi stále zostal na vonkajších a vnútorných stehnách, zadok je ako tak ok, ale chcelo by to menší, to hej. Trochu mám aj brucho a ramená, ale to je skôr nespevnené. Inak je mi vidieť rebrá, (všetky!) keď sa vyzliekam a prsia mám už len 1:(( ak to takto pôjde ďalej, budem hore chrt a dolu prasa stále. ide ma šľak trafiť. normálne jem 4 krát denne malé porcie, o pol 9, pol 12, pol 3, pol 6 ale dnes som to prehrala na plnej čiare. bebe mini s jogurtom, 4(!!!) tyčinky papita, vifonka, treska a rožok. do zajtra nejem ani ň.