Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nenávidím sa za to ako jem!

Príspevok v téme: Nenávidím sa za to ako jem!
Kokorunka

Cez Vianoce som pribrala, mám teraz 52 kg a pri mojej mini výške 158cm vyzerám hrozne! Mám stepper, 2 týždne cvičím, ale nevidím výsledky. Vždy keď sa snažím jesť menej, je to hrozné, kamoška mi odporučila zjesť max 1200kcal ale mne vždy na ten 4-5 deň ide príšerná chuť na sladké a tak zjem aj 2000kcal v ten deň tak potom dva dni jem veľa a zasa 4 dni málo a nič, už som zo seba zúfalá!!! :((

Lulita

kokorunka - snazim sa, ale kedze ja mam aj depresie a uzkosti tak mi to ide tazsie, zajedam nespokojnost so zivotom, ale stale verim, ze v juni budem mat aspon tých 58 kg :p to by mi stacilo...

Kokorunka

Neviem, takých fotiek je viac, lebo ja som si našla herečky, ktoré sú chudé, ale inak majú problém s dolnými partiami, hlavne stehnami a toto mi našlo. Ty si na diéte? Presne.. V lete jem oveľa menej, hlavne pijem veľa

Lulita

v zime je kazdy tazsi, ja som hysterizovala, ze mam urcite nieco so stitnou zlazou, ale ked mi muž ozrejmil, ze to budu tie tuby keksov, chrumiek a rozky s medom na veceru, kavy so smotanou, doslo mi, ze chyba je v mojom stravovani :p v lete tolko nejem

Lulita

ja som zase zensky typ, kazde kilo na vyse mi vidno, keby som zila v historii som uz buclata muza :D najhorsie je ze som vydrzala dietovat týžden :( staci nejaka depka a zozeriem chlieb s pastekou

Kokorunka

To mávam v lete, v zime som ako prasnica:( aspoň sa tak cítim... ja mám presne postavu ako Keira Knightley...www.google.sk

čiže sa asi musím dostať až na min.44:/

Lulita

kokorunka - ale to je geneticka predispozicia zial :( to zial budes mat akurat, ked sa dozenies do extremu :( ale tých 48 g by bolo fajn...

Kokorunka

No a práve kvôli nohám mám stepper a nič. 30min skoro denne už 2 týždne a nič. porazí ma.. keď nevidím rýchlo výsledky, vzdávam sa:(

Kokorunka

No ja mám tuk asi takým štýlom, že keď som v lete schudla bicyklovaním a dukanovou diétou tak mi stále zostal na vonkajších a vnútorných stehnách, zadok je ako tak ok, ale chcelo by to menší, to hej. Trochu mám aj brucho a ramená, ale to je skôr nespevnené. Inak je mi vidieť rebrá, (všetky!) keď sa vyzliekam a prsia mám už len 1:(( ak to takto pôjde ďalej, budem hore chrt a dolu prasa stále. ide ma šľak trafiť. normálne jem 4 krát denne malé porcie, o pol 9, pol 12, pol 3, pol 6 ale dnes som to prehrala na plnej čiare. bebe mini s jogurtom, 4(!!!) tyčinky papita, vifonka, treska a rožok. do zajtra nejem ani ň.