mam 16 rokov, v lete 17 a moj problem je, ze na svoj vek absolutne nevyzeram. vysku mam 178-180cm, o to ani nejde, stve ma to, ze som akoby skoro vobec nezmuznel, mam uzke ramena, male ruky / chodidla atd. mutovat som zacal az v 15tich... mam z toho stale depky, neskutocne ma to se*ie. o 1-2 roky mladsi vyzeraju starsie ako ja. mam strach ze si kvoli tomu nenajdem frajerku, tak sa do nicoho ani nepustam. mam velmi nizke sebavedomie. neviem vlastne preco tu pisem, ale fakt neviem co mam robit....
Nevyzeram na svoj vek
ahoj uplne ta chapem.v minulosti som mala stym problem dokonca mam ho i dodnes.mala som aj problem si najst priatela kazdy si myslel ze som nejaka 15stka a mne uz bolo 24.preto si ma vsimali len mladsi a ti v mojom veku vobec nie.kolokrat som musela vsade ukazovat obcianku.moje kamosky mladsie aj o 8 rokov nemali problem najst starsieho priatela.teraz mi je 28 a nasla som si mladsieho o 5 rokov co vobec nelutujem.a ked idem s malou dcerkou tak sa stale na mna divaju ze dieta ma dieta.teraz mi typuju tak 19,20.ked mam tmave vlasy ale ak si dam opet blond tak budem vyzerat tak na 17,18.ono v tom maju svoju rolu hormony skus sa poradit s niekym kto ma na to odborne prisposobenie prinajhorsiom- pre teba prinajlepsiom v buducnosti budes obletovany mladsimi co mozes byt v podstate rad.len musis vytrvat