Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Každodenné problémy a pocit "vyhorenia"

Príspevok v téme: Každodenné problémy a pocit "vyhorenia"
Certica112

Zdravím všetkých! Mám strašné psychické depky v poslednom čase a už sa musím vykecať. V práci je to zlé, lebo naša firma pomaly, ale iste krachuje...ľudia sú tu demotivovaný a nemajú už záujem o nič. Všetko mi to pripadá na totálnu depku a ani o nejakom rozvoji sa tu nedá hovoriť. Jedine plat je tu fajn...Ale prídem domov a som neskutočne vyšťavená. Mám totálny blok, nevládzem ani základné veci si porobiť. A tu je problém. Lebo aj si robím kurz na vysokú a nevládzem sa učiť...Nevládzem chodiť ani von po robote s kamarátkami, alebo ísť cvičiť...Čo mám robiť, aby sa tento stav zmenil? Prosím poraďte!

wyx

ja som sa dnes medzi riadkami dozvedela, ze sa vsetky prusery svojho "šéfa" možem ja... no, co uz viac dodat k tej kazdodennej nasrdenosti a nechutenstvu.. Na budúce mu uz fakt poviem, ze ma moze vymenit.
modráčik, ty si nejaky diler potravinových doplnkov. :)

TinaM

Suhlasim, je to zacarovany kruh. Si unavena z roboty, prides domov, sadnes na gauc a si este viac unavena (ani pomysliet na nejaku fyzicku namahu!), ides spat-strasne unavena, budis sa- strasne unavena...a tak dalej kazdy den. Musis sa prekonat, chod sa prejst, zacvit si, chod s kamoskou na pivo alebo kavu..jednoducho neupadaj do depky. Len sama si mozes pomoct.