Zdravím všetkých! Mám strašné psychické depky v poslednom čase a už sa musím vykecať. V práci je to zlé, lebo naša firma pomaly, ale iste krachuje...ľudia sú tu demotivovaný a nemajú už záujem o nič. Všetko mi to pripadá na totálnu depku a ani o nejakom rozvoji sa tu nedá hovoriť. Jedine plat je tu fajn...Ale prídem domov a som neskutočne vyšťavená. Mám totálny blok, nevládzem ani základné veci si porobiť. A tu je problém. Lebo aj si robím kurz na vysokú a nevládzem sa učiť...Nevládzem chodiť ani von po robote s kamarátkami, alebo ísť cvičiť...Čo mám robiť, aby sa tento stav zmenil? Prosím poraďte!
Každodenné problémy a pocit "vyhorenia"
ja som sa dnes medzi riadkami dozvedela, ze sa vsetky prusery svojho "šéfa" možem ja... no, co uz viac dodat k tej kazdodennej nasrdenosti a nechutenstvu.. Na budúce mu uz fakt poviem, ze ma moze vymenit.
modráčik, ty si nejaky diler potravinových doplnkov. :)
Dobrý plat v krachujúcej firme? Zaujímavé..
Suhlasim, je to zacarovany kruh. Si unavena z roboty, prides domov, sadnes na gauc a si este viac unavena (ani pomysliet na nejaku fyzicku namahu!), ides spat-strasne unavena, budis sa- strasne unavena...a tak dalej kazdy den. Musis sa prekonat, chod sa prejst, zacvit si, chod s kamoskou na pivo alebo kavu..jednoducho neupadaj do depky. Len sama si mozes pomoct.
premahaj sa , bojuj s tym a mysli pozitivne. Mozno to zo zaciatku nepojde lahko a to usilie stoji zato.