Zlá povesť

Príspevok v téme: Zlá povesť
maribell

Ahojte.Takže skúsim v skratke napísať čo ma trápi. Kedysi, ked som bola mladá, hlúpa pubertiačka, bolo to približne pred 5 rokmi som sa nesprávala príliš slušne. Chodila som po zábavách , diskotékach často , aj každý víkend a veru som sa aj dosť opíjala. Bola som slobodná, nemala som žiaden vzťah, tak som na žúrkach spoznávala rôznych chalanov a priznám sa, že som s viacerými flirtovala a bozkávala sa s nimi. Nepovažovala som to vtedy za nič hrozné, nikoho som nepodvádzala, kedže som nemala vzťah a rada som sa bozkávala, najmä ked som mala vypité. Nikdy som sa však so žiadnym z tých chalanov nevyspala,to by som nikdy neurobila len tak s hocikým takže ma veľmi trápilo a trápi doteraz, ked sa o mne začali šíriť reči, že som ľahká žena a spím s kadekým a podobne. Boli to klamstvá, chalani si vymýšľali veci, ktoré sa nestali, navyše bývam v malom meste, takže sa veľmi rýchlo takéto reči rozšírili a získala som tak zlú povesť. Ked som sa aj s niekým zoznámila, väčšinou sa k nemu takéto reči dostali. Je tomu už piaty rok, ked žijem úplne inak, z týchto pubertálnych hlúpostí som dávno vyrástla, nebola som opitá 4 roky, ani nerobím žiadne hlúposti, bozkávala som odvtedy s troma chalanmi, vždy išlo o začínajúci vzťah, alebo to bol bývalý, no proste žijem dosť slušným životom. Moji blízky kamaráti vedia aká som bola, že som síce vystrájala, ale mnohé z tých rečí boli výmysly, neveria im, ale som smutná, že mám u mnohých ludí v meste zlú mienku. Bojím sa aj s niekým novým zoznámiť, že by sa k nemu zase takéto reči od niekoho doniesli. Viem z časti si za to môžem sama, nesprávala som sa moc dobre, ale to bolo priveľa, čo sa o mne začalo hovoriť. Bola som mladá, hlúpa a nešťastná z rôznych vecí.Ako sa z tým vyrovnať, že napriek tomu, že žijem už dlho uplne inak, zmenila som sa, dospela som a pochopila veľa vecí, mienka u mnohých zostáva o mne zlá?Je mi z toho smutno a nejako sa mi to nedarí. Chcela by som sa zoznámiť s istými ludmi z nášho mesta, no mám strach či o mne nepočuli zlé reči, alebo by sa k nim nedoniesli. Je mi z toho ťažko.

maribell

ďakujem Vám pekne za príspevky. Rada by som na to kašlala, ale nemôžem si pomôcť, trápi ma to, ked som počula o sebe reči, že som k...a a som dobrá len na jednu noc a také veci :-( A pritom som sa so žiadnym z tých chalanov nevyspala, to môžem aj odprisahať. Priznávam, že bývať dosť opitá, vystrájať, chodiť po baroch a bozkávať sa s chalanmi nebola moc dobrá vizitka, ale proste niektorým tá puberta dáva fakt pekne zabrať, bol to aj môj prípad, ale nebola to len puberta, veľmi som sa pre isté veci vtedy aj trápila, aj preto som sa tak opúšťala. Všetci s ktorými som v kontakte vidia, že som sa úplne zmenila, žijem slušne a dospela som, no v tých ostatných, ktorí o mne klebetili tá zlá mienka určite ostáva a myslím, že by zas ochotne aj po rokoch začali o mne vyťahovať všelijaké klebety, keby sa dozvedeli že som sa zoznámila s istými ludmi z nášho mesta, s ktorými by som sa rada spoznala. No asi sa s nimi nezoznámim:( Chalana by som si aj našla, len tiež je to ťažké nájsť toho správneho, nejak sa mi nedarí. A nad odťahovaním som vela krát rozmýšlala, len to teraz nie je možné a neviem kedy to bude.

jan11

Vies, ludia sudia podla toho, co vidia /lebo su sprosti/, tak ked chces byt opat dobra v ich ociach, tak si najdi chlapca a snaz sa s nim byt dlhsie. Ludia to uvidia a povedia si, aha, ona sa zmenila a vies ako to povedia? Z k..., dobra zena:) Cize v podstate som s tebou zistil, ze vyriesis asi tak velky prd.
Takze sa prestahuj:)

jan11

Ja mam kamarata, ktory dospel a robi presne to, co si ty robila v puberte. Kasli na ludi, mnohi su aj tak taki sprosti, ze si svoju hlupost ani nedokazu uvedomit. O niekom musia predsa klebetit, tak si vybrali okrem inych aj teba.