ahojte..mám 21 a momentalne neviem si rady s kamošom či priatelov alebo ako ho mám nazvať...ide o to že pred rokom aj pol sme sa dali dokopy, rozišli sme sa, potom zase sme sa dali dokopy, on sa rozišiel so mnou a pred tyždňom sa mi ozval zase..už je toto tretí krát a ja ho ešte stále lubim, neviem ako mu mám povedať nie keď ho ani stratit nechcem, viem že toto čo je už teraz medzi nami je len o sexe a on sa mi ozve len vtedy ked má pre mňa "volne miesto a čas" a ked sa nestretava s inými babami..je to zléé že som taká príliš citlivá a naivná...ale vyrastala som bez absolutnej mužskej pomoci a teraz sa ťahám žial ku každému chlapovi..a neviem načo sa vôbec ozval len aby mi zase srdce zlomil? lebo z tohto dobre nebude, citim to..len neviem ako sa mám na neho pozerať len ako kamaratka, lebo tak by som sa vyhla sklamaniu..
Byvaly sa ozval, už sme tretíkrat spolu a neviem ako dalej
tak tak, chalan sa zrovna nudi, alebo sa mu nedaria polovacky,zalezi len na tebe na co mas zaludok a na co nie, ale urcite necakaj ze s tebou ostane
inak Magy ma svatu pravdu
este dodam, ze sklamaniu sa nevyhnes ani tak, ani tak, bude ti smutno aj ked ho odmietnes ty, ale tak ti bude aspon blbo pre nejaky vyssi ciel, nie preto, ze ta daky somar odkopol.
len pre ilustraciu, istu dobu som mala podobny "vztah" so svojim byvalym, asi rok a pol sme sa stretavali len koli sexu, city tam aj boli, ale on uz nemal gule riskovat, ze sa rozide s priatelkou a so mnou to nevyjde. po roku a pol som razne povedala dost, ukoncila nase stretavanie, nerobila som ziadne sceny ani nic, len som dala najavo, ze uz nase stretavanie nie je pre mna ziaduce a dnes, po dvoch rokoch odvtedy sa vieme stretnut, porozpravat, dat si kavu a ist potom kazdy vlastnou cestou. urcite tam je este kusok nie len cisto kamaratskych citov, ale na tie sa treba vykaslat, clovek nemoze stale robit vsetko impulzivne podla pocitov.
ladynka91 - takze ste boli zo zaciatku partneri a potom ste sa rozisli, a tak sa to opakovalo 2x, pricom on v podstate vyuziva tvoju slabost, citlivost a to, ze citis silnu potrebu mat pri sebe muza. inymi slovami, zneuziva tvoju situaciu pre svoje vlastne potesenie a nema k tebe ziadnu uctu a lasku uz vobec. v priebehu casu len zistil, ako na teba a to pouziva.
jedine co potrebujes je pochopit, ze takyto vztah NEVEDIE NIKAM a bude znamenat iba jedno - prestanes si vazit samu seba uplne, stanes sa hrackou v muzskych rukach, budes ponizovana, vyuzivana.
predpokladam, ze to nie je prave vysnivana predstava o tvojej buducnosti.
budes musiet v sebe najst silu a UKONCIT tento vztah-nevztah OKAMZITE a dokonca prerusit akekolvek kontakty s nim. pretoze ak sa sprava k tebe ako k handre, ktoru pouzije len vtedy, ked to on chce, nezasluzi si byt ani v zozname kontaktov v mobile, nieto aby si ho povazovala za "kamarata".
neviem ako ty, ale normalni ludia pojem kamarat chapu tak, ze si tito ludia navzajom pomahaju.
tak, ze maj sebauctu a nestretavaj sa s nim. ty musis samej sebe zakazat a nie od neho cakat, ze sa zmeni. ludia sa menia, ale trva to roky, nie ze sa za par tyzdnov, alebo mesiacov koli tebe zmeni. ty tomu naivne veris a ublizujes tym sama sebe. on je magor, ma ta mozno svojim sposobom rad, ale nevazi si ta, aj keby asi tvrdil opak. tam je cesta zakazat samej sebe znizovat sa, prestat sa vyhovarat na minulost a v pritomnosti sa spravat ako dospela zena, ktora je hrda a je si vedoma, ze ma aj inu hodnotu ako dievca na zavolanie