Urobil som chybu svojho zivota

xav1er

Ja viuem vsetko som olutoval a mrzi ma to a net nanho uz zabudnem bude len moja laska a nikto iny nikto len dufam ze ma dnes vypocuje a odpusti mi lebo ja ju nemozem stratit!a viem ze to bude tazke no urobim vsetko preto!!!!

Maria22

nebudeš to mať až také ľahké, musíš si získať opäť jej dôveru. Je to pekné ako ju veľmi miluješ,ale nabudúce treba viac myslieť ako konať. (mám na mysli ten net) a aké to bude mať následky?!

xav1er

Ja som jej vsetko vysvetlil ale neveri mi a ked jej poviem ze ju lubim povie mi ze dobre stale len placem a nechcem ju strtit.Premna ako prenu je to strasna bolest ale neveri mi.a Vysetloval som jej to a este budem vysetlovat mozno do konca zivota:( do vteky kym mi nepovie uz ma nechaj napokoji:´(

Maria22

a toto všetko si vysvetlil svojej priateľke? ako to bolo všetko? a čo ona na to? ako reagovala? Toto si musíš vysvetliť hlavne s ňou, dokázať jej, že len na nej ti záleží a že si spravil veľkú chybu,kt.ľutuješ. chce to len čas.

xav1er

Ja somk si uvedomil cop som sposobil a nedokazem bez nej zit milujem ju celi srdcom a ona je prva a jedina ktoru takto lubim! A chcem ju spat.No idem dnes zanou chcem to viriesit a uz ked nic nepomoze aspon ju chcem naposledy videit .ale chcem to vyriesit aby bolo dobre vsetko!

xav1er

Mezdy nami nic nebolo a ani nic nebudee len taq sme si pisali a potom sme haluzili ned laskou a taqymi vecmi ale ja som to nemyslel vaznee!!!

Maria22

dosť záleží, že čo si si s tou "inou" písal.Asi to nebolo len také ako ked len tak dvaja kecajú,nie? Mňa by to tiež moc nahnevalo,keby si môj priateľ písal s druhou,to hej,ale záležalo by prečo si s tou druhou začal vlastne písať, a o čom, aký je medzi nimi vzťah a tak. Potom by som sa rozhodla ako ďalej.

xav1er

Dal som jej heslo aby si to pozrela a tak ze som si pisal s inou ze ju lubim a suk suk ale ja som to len tak pisal nemyslel som to vazne.velmi ma to boli ze som jej ublizil.