Dobry den,
chcela by som sa spytat, ci mate niekto skusenosti s liekom IMUNOR, ktory moja dcerka uziva, pretoze ma problemy s imunitou. Ked som citala pribalovy letak, zostala som zaskocena, najskor trosku tym, ze sa jedna o prasacie bielkoviny podavane do tela, ktore akoby mali nastartovat tie ludske a tak ich povzbudit k cinnosti. Zarazila ma vsak informacia: \"Doposial nebola preukazana UCINNOST lieku a jeho vedlajsie ucikny u deti\". Takze sa domnievam, podla tohto, ze podavam dcerke liek, ktory v podstate nevedia ani lekari aky ma ucinok a nema vobec overene ucinky??? ...takze ho len akoby testuju na detoch, ze ci vobec zaberie? Ked som lekarke povedala, ze by som chcela nejake ine lieky, lebo pri tychto mam pocit, ze absolutne neriesia nas poroblem,...po rocnej liecbe sa dcerke vysledky zhorsili a ja nemam dovod ju napchavat tymto pripravkom.....lekarka povedala, ze nic ine nam dat nemoze...vraj toto je najlepsi liek aky maju....
Uz naozaj nerozumiem tomuto nasmu zdravotnictvu a najma preto ze sa jedna o male deti a napchavame ich kadejakymi hlupostami, ktore im namiesto pomoci mozno viac uskodia!
Ak citate mamicky, urcite ma pochopite ze akysi materinsky 6 zmysel mi hovori jej to nedavat.
Katka