je to vôbec možné zostať priatelmi po rozchode ako? veľmi by som si to priala, aj keď pre mňa by to bolo ťažké, ale musela by som s tým bojovať...len môj ex už nechce, teda neozýva sa, vzťah ukončil on aj keď neviem z akého dôvodu, možno to nevyšlo v láske ale prečo nemôžme byť priatelia? vzťah medzi nami bol dobrý, nič vážne sa nestalo, ale prečo nechce byť viac v kontakte neviem, či chce úplne zabudnúť, alebo ešte aj on niečo cíti, len z hrdosti by sa nevrátil...ako je možné, že niektorí dokážu byť aj po rozchode priateľmi a v kontakte...napíšte vaše skúsenosti a rady...díky
Po rozchode byť priatelia
Ahoj , je a zároveň aj nie je to možné , teda aspoň podĺa mňa .
Vždy keď som ja ukončila vz´tah , tak priateľstvo nebolo možné , lebo jeden chcel viac , alebo bol návrh na otvorený vzťah atď , proste lákalo to spať k tomu človeku , k bozkom atď .
Pokiaľ si myslíš , že sa časom možno k sebe vrátite , že teda budete zatiaĺ priatelia - ukonči to úplne . Zbytočne sa budeš trápiť , čakať .
Ale zas , s jedným bývalým som i naďalej priateľka a strašne si rozumieme . Po skončení našeho vzťahu som ho strašne ľúbila a nedokázala som byť jeho priateľka . Skúsila som to , zostali sme si písať na nete , no keď som zistila ,že niekoho má , zložilo ma to a ukončila som to úplne . Napísala mu ,že mu to prajem a vymazala kontakt . O pár mesiacov to však u mňa upadlo , už som k nemu nič necítila a naozaj mi chýbal len ako kamarát , tak som kontakt obnovila a vysvetlila mu moje zachovanie sa .Povedal , že to chápe atď . A sme priatelia , dokonca bol aj u mňa , ale už v tom nebolo nič , mám ho ako brata ....
Čiže možno je to individuálne , ale skor som za to aby sa kontakt prerušil - zíde z očí , zíde z mysle . ..
pokial su obaja rozideni rozumni a zmiereni s rozchodom, preco nie, inak nie, mozno po case