Prečo to robí? A ako mám zareagovať?

Príspevok v téme: Prečo to robí? A ako mám zareagovať?
Nechápem128

Ahojte ,
spoznala som sa s 24ročným chalanom , píšeme si denne aj niekoľko hodín , pár krát sme sa streli , bozkávali , bolo nám skvele .
Keď si píšeme , keď vždy je o čom , bavíme sa o všetkom , flirtuje so mnou , ked je v inom meste ( kde študuje ) píše , že mu chýbam ...Lenže , keď príde domov (odo mna asi dva kilometre) , tak sa stretnúť nechce .. Keď som mu povedala,že to nechápem , povedal,že len nemá čas .. pritom na všetkých iných ho vždy má , len na mňa nie ...
Každý piatok ide hra´t volejbal , to je do 22 00 , čiže potom by sme sa mohli v pohode stretnúť ( už sme sa tak stretli asi 3 krát ) a bolo to v pohode . Lenže teraz sa každý piatok spýta kam idem , s kým som a čo robím a keď poviem ,že osm doma ale že by som rada vypadla , tak povie ok ...
Proste nič nenavrhne a keď som to x-krát skúsila ja ,tak sa vyhovoril ... vzápetí mi však píše akoby nič , flirtuje at´d .
Vzťah nechce , vraj ma chce spoznať a vraj randíme , ja som si povedala ,že dobre , ale čo je toto ? Veď za dva mesiace sme sa videli 2 krát !
Keď som mu povedala , že to nechápem , zas len , že on to zmení , že nemá čas , čo je blbos´t ...

Prečo ma namotáva , celé dni si so mnou píše , no nechce sa stretnúť ? Netlačím na neho , chcem ho tiež spoznať , ale v reáli , nie cez debilný net ...

Viem ,že by mu vadilo ,keby mám rande , povedal ,že ma chce , ale nič z toho ...len slová ...

Nechápem128

Baby , bože sama sebe si tu nadávam ..
Je piatok večer , mala som ísť von s babami ale nakoniec to neklaplo , netrčím doma a nečakám či sa mi ozve ....
Ale keby ste ma videli , jem čokoládu , pozerám sex v meste a lámem si hlavu nad tým , či stojí za to a či sa rozhýbe ... A čo robí on ? Sedí niečkde v krčme s partiou , smeje sa , pije pivo a ani mu nenapadne napísať mi , nie to ešte ,že by som mohli niekde spolu byť a mať romantický večer.
Kurnik , prečo im dávame stále právo toto robiť ? Prečo my čakáme či sa ozve ? Prečo mi na ňom záleží , keď nie je ani zdaleka taký ako by som chcela ? Som romantička , chalan keď ma ľúbil mi každý deň nosil ruže , len aby ma videl ... chalan ,čo je 100 km odo mňa by prišiel a bol so mnou v objaté , keby sa mu teraz ozvem ... ale nie , ja tu sedím a myslím na paka , ktorý bohviee či teraz pohľadom nebalí nejakú pipku v klube ....
Neznášam svoju citlivosť :) Vždy mi chlap len ublíži . Tento rok som mala 5 vz´tahov a každý padol a ešte ja som bola u báb za štetku čo ich strieda , pritom ja som bola tá ,čo ju niekto vždy okašlal ...

vilaamalka23

podľa mňa má vo výhľade aj inú a možno dúfa ,že to s ňou klapne a keď nie , budeš dobrá aj ty.... môj nazor

Nechápem128

Vidíš ... ja sama neviem , ale zatiaľ urobím , čo tu už bolo povedané . Prestanem reagovať na flirt , provokáciu , neozvem sa prvá a na čas nebudem ani na nete , keď tak len chvíĺku ...
Nech je to akokoľvek , ukáže to čas . Ak mu nebudem chýbať , ak mu ide len o sex , zábavu atď , nájde si inú korisť , čiže sa neozve .
Ak je to len v tom ,že sám je zmetený a chce čas , uvedomí si ,že chce viac a rozhýbe sa ...
Smutné je ,že všetko mi hovorí o opaku a o prvej možnosti , ale čo už . Som rada,že som sa nenechala uniesť a že sa v podstate nič nestalo ...
Uvidíme .)

Deria

pomaly to z teba vychadza. neprikrasluj situaciu a nekomplikuj si zivot. mne sa to uz cele nepozdava. je mozne, ze ked o nom napises este viac, ze ti poradim, aby si sa nanho vykaslala.

Nechápem128

Ja neviem , vobec sa v ňom nevyznám ... A ešte mi tiež písal , že teda potrebuje čas atď , a ja som mu povedala ,že len možno tá druhá strana nebude toĺko čakať .. proste bavíme sa akoby vo všeobecnosti , no je to o nás ... tak mi odpísal , že tak aspoň uvidí ,či počká či jej na tom , na ňom naozaj záleží ... .

Ja neviem , on je úplne zvláštny .. chvíľu akoby bol niekto iný a potom zase iný ... mali sme spolu stráviť silvestrana chate s jeho priateľmi .. povedal , že si nič nepraje viac ako to aby som tam šla , že ak nepojdem mu budem strašne chýbať ...Ja som povedala,že sa na to necítim a že sex by aj tak nebol ... on povedal,že o ten mu nejde ,že ma chcel viac proste spoznať ,stráviť so mnou víkend atď .... no potom , po Silvestri už čas na stretnutie viac nemal ...

Mne napadlo či mu nejde zase len o sex .. viem ,že keby mu poviem ,že som sama doma či príde - myslím si ,že by tu bol do pol hodiny , veď aj tá chata , aj tak je možné ,aby ma zviedol .... možno nechce ísť do klubu , lebo vie , že tam ma ,,nedostane,, a jedine sa možeme bozkávať .... Keby to však viem naisto , tak ho pošlem do preč rovno ...
Len sa proste v ńom nevyznám ..

Deria

este ma zarazil jeho vyrok, ze aj tak sa mu ziadna neozve....hmhmmm, to co je? urcite teda neriesi to, co som ja myslela ale hluposti. to si mala skor napisat, to meni situaciu. neviem, neviem. ale tym, ze sa odmlcis, urobis aj tak najlepsie. bud opatrna!

Nechápem128

Deria - on to tam len napísal ,že nejaké dievča na kávu .. nehľadal nikoo priameho , ževraj len výplň času ,lebo mu neskoro šiel bus z toho mesta , keď tam bol u lekára ... Že o nič nešlo ...

Nechápem128

Haha , ženatý nie je , má len 25 , študuje a viem kde a ako býva :)
Urobím to , som zvedavá ,čo bude .. ale skor si myslím , že on to moc riešiť nebude ... ale takto to ´dalej nepojde ..