Dobry den,mam problem ktory ma velmi trapi,neviem ci tu sem to patri,ale predsa napisem strucne.Doma mame velke problemy uz asi 12 rokov,rodina upada ,neustale hadky,financne problemy,problemy v praci,my sme nevzdelany aj s bratom nemame stredne skoly.ja mam velku smolu,vsadekde som a idem,mam problemy ,teda ludia somnou,opovrhuju,klamaju,niesom im sympaticka..ci to bolo v skole alebo v praci.Kedsom robyla tak ma klamali ,obrali o peniaze,vzdy si namne nieco nasli..lebo moj problem je tenze som menej komunikativna..tak to ludia vyuzivaju.nemozem ist do prace lebo uz viem ze nembudem sa mat dobre.Proste smola.ci to je v praci alebo v osobnom zivote..boli sme uz aj u vestic,vseliakimy liecitelmi..ale nicnepomohlo..stale to pretrvava..a je to cim dalje tym horsie,uz aj na mojho priatela sa to lepi...prosim pomozte..dakujem za pochopenie.
Rodinne prekliatie?
v prvom rade by si si mala urobit aspon maturitu,bez toho dnes nedostaneš nikde prácu , len a už ani tu nie manuálnu
??akym prejavom?co som zleho urobyla?nechapem teraz..normalne vysvetlujem to co som zazila a zazivam..tak neviem s cim mas problem?
nymphsimon, niekoho s takymto prejavom nakoniec odvrhne kazdy clovek. Si proste hlupa, nevzdelana a neschopna zit v realnom svete. To nie je porobenie, to je proste realita.
v kazden skole taketo problemy??az taketo??sak to neni normalne!!!a to iste aj teraz ..mala som 3 prace!!s ktorych som musela odist!LEBO!!no co asi!okradli ma o peniaze!!ponizobali,vysmievali!!vzdy chcem ,snazim sa !!a vzdy to takto dopadlo!!!VSADE!!!tak preboha co im tym ludom takeho strasneho robym!!!?je to az neuveritelne ale je to tak..kto nezazil nevie.. myslim ze mame cela rodina porobene!!lebo to existuje!!aj zlo aj dobro!!duchovia,anjeli atd..existuju..ja neviem co mam robyt!viem ze ma nemoze pochopit,myslite si ze odkial som prisla alebo nieco podobne..ale to uz fakt neni normalne...dufam ze v tej knihe bude nieco uzitocne a co mi pomoze zmenit seba..a nakopnut sa!
malo sa snazim??skolu som zvaladala v pohode,len ludia my robyli zle,strasne zle!tak som to nevydrzala tak som musela ju opustit!potom som sa zmohla a isla znovu do druhej skoly a chcela som zacat od sameho zaciatku!!!Ale!!!kedze som bola psychicky zo vsetkeho tak som bola ina ako kedysi,bala som sa ludi,bola som ticha a brala som lieky!!a to sa ucitelom nepacilo a robyli my zle!!!!keby ste len vedeli co vsetko som musela zazit!!tak neuverite!!videli namne ze som nehala skolu tak sa my ucitelky vysmievali!!samozrejme narazky typu ..-si starsia ako tito ziaci tak by som mala vsetko vediet!!lebo ja som bola najstarsia ziacka v celej triede oni mali 15 a ja 20!!ucitelky my robili zle ,hambu ,sadli si namna,vysmievali sa,zle znamky my davali ..a pritom to vsetko ziaci videli ze co my to robia..uplne nespravodlive!!a to vsetko len kvoli tomu ze som ticha a som nedokoncila predchadzajucu skolu!!!a je aj zname o tej skole ze je zla!!!a viete co vam poviem??je to cirkevna skola!!ucili sme sa tam na hodine nabozenstva o satanovy a podobne veci!!to strasne cosi!!musela som odist nezvladala som to tam!!bolo to namna prilis!!prezila som si svoje a omnoho viac ako si vsetci myslite!!kto nezazil NEVIE!!!a teraz mam problem sa adaptovat!!!!kvoli Ludom!!co my ublizili!!!a doteraz trpim lebo stale to pretrvava!!!ale napriek tomu vsetkemu ,mam priatela ktory ma chape!!!lebo spolu sme 6 rokov a vie aka som a co som prezila!!!a dnesny zivot je velmi tazky !!ludia su svine ,pomstichtive!!!ASI TAK!!a teraz sama sa bojim medzi nich ist!!!vsade mam smolu a odcudzuju mam!!!a dufam ze ked ta kniha my aspon trosku zdihne sebavedomie a naucit sa normalne zit!!a inak prepacte za gramatiku!!dakujem...
kým ti poštou príde návod na život, tak by si si mohla nájsť na nete písanie i/y a inú gramatiku. neber to ako buzeráciu alebo čosi podobné, ale ako dobrú radu ak nechceš aby si o tebe druhý mysleli že si negramotná.
tiež si myslím že by si si mala pripustiť časť viny na problémoch ktoré máš. niesi obeť zlého sveta, podľa mňa sa málo snažíš. ľudia mali horšie problémy ako ty a zvládli to, treba sa snažiť. koľko času si napríklad strávila na chate alebo telke namiesto toho aby si si prečítala knihu alebo spravila úlohy do školy?
autor tej knihy je Louise L.Hayova? dakujem objednam si ju a skusim precitat..dakujem..
nechces vela...chces len normalne zit. A to sa udeje, ked zmenite vsetci doma sposob myslenia. A k tomu moze dopomoct psycholog, ktory vas navedie...lebo zacat inak mysliet nie je jednoduche. Ak sa to nepodari tvojim rodicom, musis to skusit aspon ty. Dnes vecer, ked si pojdes lahnut, povedz si, ze budes stastna, ze sa vsetko vylepsi a najdes aj ty svoj pokoj a stastie. A ver tomu...Skus si kupit knizku "Miluj svoj zivot". Je tam krasny navod co a ako...
dakujem vam za reakcie a vase nazory..naozaj si to vazim..normalne z oci do oci by som vam nevedela povedat ani pismeko...mozno je to tou vychovou rodicou..ale ked ja chcem sa zmenit..ale vzdy ludia namna narazaju,ohovaraju ma..v dnesnej dobe musi byt clovek svina ..a to som nevedela..lebo ja taka niesom,vzdy si hovorim ze ked clovek je uprimny a sam sebou nemoze nic pokazit..ale je to pravy opak,treba byt svinou a pretvarovat sa co sam nieje..je to naozaj smutne..vela ludi som spoznala a takmer vsetci my robyli napriek..nic som im neurobyla..proste som ticha a vyuzivaju to..myslia si o mne zesom bohvie aka postihnuta a negramotna..ale keby len vedeli a spoznali ma tak to je pravy opak..ludom uz nedoverujem ,vyhybam sa im...preco sa tvarit a byt svina ked clovek taky nieje..uplne ma to nici...nemozem sa vobec adaptovat..chcem ZMENU!!ale neviem ako mam zacat!!!ked sa teraz stikam s ludmi tak sa ich bojim,trasiem sa,mam hruby hlas,neviem nic vyslovit,nepozeram im do oci...a to sa mozem podakovat IM!!!chcem konecne sa ich nebat a zvalad vsetko !!!ale to chcem velmi vela..musim sa sama naprogramovat ..aj ked to bude tazke musim,lebo nemozem takto zit vecne...
Tak tomu sa povie naivita. Cca 10 ľudí tu napíše, že je to pesimizmom a nízkym vzdelaním a aj tak bude ďalej vyhľadávať zázračného liečiteľa či veštca, čo to vyrieši.