Oralny sex....

Iba Katka

Mellisa - ty si z oralu a jednej polohy vyčítala, že pristúpim na všetko? Buď máš niekde pokazenú krištáľovú guľu alebo veľmi zlý úsudok.

Ja som aspoň chlapovi nenapísala, nech to ide skúšať s iným chlapom, keď už sme pri tých perverznostiach

mellisa

Iba Katka- vieš, ja za také perverznosti, ale ono kto dnes nieje perverzný, nieje normálny....tak kam ten svet speje :(
Už sa nebudem k tejto téme vyjadrovať.

Iba Katka

Netlač na ňu, nechaj to nejaký čas plávať a potom sa jej spýtaj, či si to nerozmyslela. Netuším, koľko má rokov, no časom to prejde. Teda ak nie je prehnane proti tomu. V takom prípade je už len na tebe, ako sa zachováš, či sa s ňou rozídeš kvôli takej maličkosti, ako je oral alebo budeš ju ľúbiť takú, aká je.

Ja som kedysi nechcela sex od zadu, lebo som sa cítila ako dobytok :D A tiež to prešlo

oro

Mellisa

Asi velmi potom tuzis aby som to vyskusal co chces vediet ake to je ? :D :D :D Skus sama potom :D

Iba Katka

Dakujem to je normlna odpoved. Ked zase ja ju nechcem tlacit a zase ona nechce aby som ja bol ukrateny neviem ci chapes ako to myslim

Iba Katka

Je zrejme veľmi mladá a zatiaľ má z toho taký pocit, ja som bola tiež kedysi (ešte ako panna) proti tomu, aby som to niekedy v živote robila.

Mellisa, nehnevaj sa, ale rada odveci.

mellisa

Nehnevaj sa oro, ale ty píšeš jak taký maďar, vôbec som to nepochopila čo si napísal....nevadí, ide o to, že si to skús a uvidíš....potom sa vrať do tejto témy a daj vedieť ako si sa pritom cítil,ok? Alebo ani nemusíš, mne je to jedno.

oro

Mellisa

Draha melisa nesom gay. A taka vagina co ju citis ides v podstate az dovnutra ? Sak ale chodime spolu, nikto to nikomu nebude vykladat.... Co to ma spolocne ze ja mam skusat ?