Viem , že týchto tém tu bolo už veľa ale ajtak sa chcem s vami poradiť. Comu dávate prednost ? vložkám alebo tamponom ? Ja používam vložky ale už som si kupil aaj tampony OB mini . chcela by som prejsť na tampony ale ked si ho tam dám mám pocit ako keby nebol daleko . necítim ho ale niekedy iba taký menší tlak. a zase vložky su strašne nepríjemne cítim sa v nich ako v plienkach . ďakujem :)
Vložky vs Tampony
No viacej z vás tu preferuje tampony :) A keď tampon trochu cítim tak mne to nevadí len či sa mi tak može niečo stat alebo čo :D ?
jednoznačne tampony, počas celej menštr.
ja zse nemam rada tampony, pride mi to, ako keby som si tu spinu uchovavala dlhsie v tele a celkovo pocas tych dni mi to aplikovanie pride take nehygienicke, hoci mam umyte ruky... kazdy je iny...
miminka, ja mam zas opacne pocity. Tampony si davam az druhy, alebo treti den menstruacie, ked uz bolesti prejdu. Moj psychicky postoj k tomu je asi taky, ze nech je to vsetko cim skor prec :D tiez je to asi smiesne.
No ale k teme- ja to striedam. Tampon nesmies vobec citit, ked ho mas v tele, ale to je otazka praxe, rychlo prides na to, ako si ho spravne zaviest. Na noc zasadne pouzivam vlozky, pretoze tampon by nemal byt v tele dlho.
baby a nevšimli ste si že ked si dáte hned ráno tampon (rano je umna čas, ked ma hned začnu chytat krče a to presne v momente ako sadnem na wc) že vas ta bolest prejde? je to možne alebo si to len nahovaram? ja tiež nemam rada ked zomna tečie preto mam skoro cely den tampony, niekedy aj na noc ale samozrejme sa snažim aj tak aby som mala len vložku no vačšinou mi v tom brani ten strach že ked si nedam tampon bude ma cely den boliet brucho...takže ako? poznate to?
Ani ja nemám rada vložky, nenávidím ten pocit ked sa postavím a všetko zo mňa vytečie FUUJ! ale tampony používam iba doobeda, ked som v škole a tiež používam OB mini :)