Muži a správanie voči ženám ..

lucymaud

Neuveriteľne ma sklamala môj teraz už bývalý priateľ. Žili sme spolu tri roky a prvú obrovskú chybu som urobila ja, keď som ho podviedla. Všetko sme si však vysvetlili, dokonca to vyzeralo tak, že nevera nášmu vzťahu pomohla. No potom to prišlo. Večné výčitky, žiarlivosť pri každom telefonáte, káve hoc aj s vlastnou sestrou.. Neveril mi a každý deň mi vyhadzoval na oči, ako som ja zničila náš vzťah, ako mi on veľkodušne odpustil a ako by som mu mala byť vďačná, že ma neodkopol. A ja som aj bola. Všetko som to brala ako trest za moje zlyhanie a prijala som všetky dôsledky. Čoraz viac a viac sme sa jeden od druhého vzďaľovali, no jemu vyhovoval full servis, ktorý som mu ponúkla.. sex, opraté, navarené, upratané a vyžehlené na jednom mieste pod jednou strechou sa ťažko opúšťa. A ja som sa vyžívala v tomto sebatrýznení, však som si za to mohla sama. Vrcholom však bolo, keď som sa raz vrátila z návštevy rodičov domov skôr a prichytila ho z jeho "len kolegyňou" Nakoniec vysvitlo, že "len kolegyňa" mu ohrieva nielen jedlo v mikrovlnke v kuchynke ich spoločného pracoviska, ale aj našu posteľ, počas mojej neprítomnosti, dáááávno predtým ako som ja bola svojmu partnerovi neverná. Najväčšie sklamanie od muža, ktorý ma nechal vyše roka robiť zo seba obyčajného otroka a chuderu a zo seba neskutočného moralistu a zástancu hodnôt, pritom bol všetkým, len nie verným partnerom. Ešte v ten deň som sa vrátila k rodičom, po čase sa odsťahovala. On si prisťahoval " len kolegyňu" a ja sa čoraz častejšie stretávam s mojim spolupáchateľom nevery.

wowoowo

:( Tak to aj ja odpustam odpustam a odpustam asi sama cakam kolko znesiem. Ale tak to mi je luto. Napriklad v com ta sklamali ? A prečo si im stale odpustal ?

AdamKrt

na muzovi, teda mne, ma najviac sklamalo a prekvapilo to, ako som vedel odpustat zene, ktora ma velmi sklamala a podrazila.