Ako prídem nato že priatelovi na mne záleží ?

aadriaanka

Aké sú tie ostatné sklamania? Keď mešká a ani nezavolá tak je to podľa mňa jasný dôkaz toho, že mu na tebe VôBEC nezáleží. Aj keď sa mám stretnúť s cudzím človekom a meškám len 5minút tak zavolám a nie toto!

kafe

simmiia, ano zavolať mohol, to je slušnosť. Chlapec by sa to mohol naučiť.
Konkrétne ti neviem povedať, čo je u mňa sklamaním. Nepozerám sa na jednotlivé situácie, ale berem to tak nejak celkovo. Pri jednotlivých situáciách poviem čo sa mi nepáči a čo nemám rada, nehodnotím ich či sú to vážne chyby alebo hovadiny. Ak mám pocit, že toho negatívneho je vo vzťahu viac, snažím sa s tým niečo robiť. Ak sa dlhý čas nič nemení a ja nie som spokojná - buď mi ten partner stojí za to naučiť sa s tým žiť, lebo je proste skvelý partner aj napriek chybám, ktoré má, ALEBO mi to pije krv a vzťah mi viac bere ako dáva. Vtedy to radšej ukončím.
Pozri aj teba sa môže stať, že sa budeš baviť s kámoškami a zmeškáš rande. To neni nič strašné, proste stáva sa a priateľstvá sú rovnako dôležité ako vzťah samotný. Aj ty by si si mala pestovať a vyhradiť čas LEN pre kámošky.

suprax

ze nie je sklamanie to ze meskal hodinu??? co tym dava najavo asi tak? bol s kamosmi, dobre, vedel ze sa mate stretnut o siedmej, mozno sa aj pozeral na hodinky a vedel kolko je ale proste mu bolo dobre s kamosmi, a povedal si ze sak ona este pocka..
neber to na lahku vahu! ine je kebyze zaspi alebo co...
ja mam zatial take skusenosti ze sa clovek proste nedokaze zmenit, ked je raz niekto lajdak, stale vsade chodi neskoro, zabuda, neplni sluby atd. tak iny nebude. zial.

kafe

ach bisťu! To je teda sklamanie :) Tak situáciu ktorú opisuješ JA osobne teda vôbec nepovažujem za sklamanie ani nejaký problém. Ale rozísť sa kvôli tomu, že meškal na rande.. neviem. Mne to príde hlúpe. Ak to nerobí často, tak prečo by ste nemohli byť spolu.

simmiia

NO ved prave toto ze on po poslednom nasom rozchode (až) sa zmenil zacal by uzasny, mili spraval sa super a boli sme stastny a vcera ho kamosi zlakali ist von a mmi sme boli dohodnity na 7 a neprisiel...je to velka chyba alebo to mam brat s rezervou ? :(( už vazne neviem (ale prisiel a ospravedlnil sa ) meškal hodinu

kafe

je to zbytočné. Veď po tom prvom sklamaní ti asi tiež povedal, že to už nespraví. A po druhom a treťom tak isto. A dodržal to? Ale ak sa chceš trápiť, daj mu kľudne aj 10 šancí a on ti zakaždým bude dokazovať len to, ako málo mu na tebe záleží.

simmiia

Tak neviem ci herca alebo co ale on ma vcera odprosoval, v podstate nieze nic strasne nespravil ale ja stale neviem ako sa mam k nemu zachovat ...