Baby - masturbacia - pomocky

ginngi

monikka a prosim ta, ako ste to robili s bananom??? hm??? :) powedz, chcela by som aj ja vyskusat.. s priatelom... :) dakujem,

lll

ja som pouzila hrube pera ale naj je sprcha,alebo dobra je aj parka je to trochu cudne hlavne na zaciatku ale ked sa uvlonite.....parada vyskusajte oplati sa...

katika22

pre encebence... neviem, ako to robia iné... ale ja si to robím tak, že si nastavím hadicu na taký prúd, (mám masážnu hlavicu) no a tým prúdom si masírujem klitoris a robím to až dovtedy, dokým nedosiahnem orgazmus... vyskúšaj si jednou rukou chytit pysky a prúd vody si nastav na klitoris, ale uvolni sa a nečakaj, že sa to dostaví hned, možno sa ti to podarí rýchlo, ale mne to trvá asi 5 min.kým ho dosiahnem... vela stastia, vyskúšaj to dnes a daj mi zajtra vedieť ako si dopadla:)

encebence

ako to myslite s tou sprchou? ako tym prudom vody...roztiahnete ju a nechate to tam tiect alebo ako? cem to vyskusat... ale neviem ako to mam urobit

monikka

ja s mojím sme nedávno použili banán. bola to sranda. ale bol studený.. tá izbová teplota je málo. :) po čase sa predsa len zohrial. :))) hi.

tiffa

v každom prípade s tým antiperspirantom by som použila na nom kondom a je to "čisté"... ale prúdu vody,ktorému sama nadstavím intenzitu aj teplotu sa nič nevyrovná.. teda čo sa týka masturbovania:)