Silné ženy- pomoc!! alebo ako na chlapa

Príspevok v téme: Silné ženy- pomoc!! alebo ako na chlapa
xmoniax

Ahojte,
môj problém som ja, ja a môj priateľ :). Som totiž slabá, submisívna žena, chtiac či nechtiac sa podriaďujem jeho prianiam a začínam v tom vidieť menšie problémy.
Tak napr. teraz mám skúškové obdobie a som trochu precitlivelá, lebo ma to učenie fakt vyčerpáva. Najradšej by som bola, aby priateľ každý deň bol so mnou, minimálne aby po práci prišiel na noc...aj som mu to povedala, čiže si je vedomý, že nič iné ma nenaplňa tak ako on a že som na ňom tak trochu závislá...
Keď je so mnou, tak mu navarím, upečiem, operiem, ak je chorý, tak mu dávam všetko, aby sa cítil lepšie...no potom keď mne je zle, tak moc pomoci neprejaví, resp. ako sa mu chce...
alebo keď ja mám večer chuť na menšie milovanie, no on chce spať, tak spí, nech dobiedzam ako len chcem, je proste podľa neho...ale keď on dostane chuť nato, tak je schopný ma aj zobudiť, aby to mal...a minule sa stalo čosi ešte horšie: neviem či zo stresov zo školy, ale naposledy mi to troška dlhšie trvalo a on po pol hodine snaženia zrazu zastavil, kukol na hodiny, že už mi to trvá nejako dlho, že on je strašne unavený už a ešte dodal, že predtým mi to tak dlho netrvalo :D však je toto nepekné gesto od neho?? ako sa ja mám začať k nemu správať, aby prestal byť takýto egoista sem tam? naozaj vidím, že on si je vedomý mojej slaboty a mierne to využíva vo svoj prospech...Milujeme sa, je to naozaj dobrý chlap a preto chcem toto moje správanie čím skôr napraviť, príjmem rady aj akékoľvek podobné skúsenosti :)

Prezývka442

Ja ta uplne chapem xmoniax, napriklad moja priatelka ku mne vraj nemoze za mesiac prijst pre to ze sa uci, pritom priatelka mojho kamarata takisto studuje a pocas skuskoveho si hockedy zoberie knihy a ide sa ucit k priatelovi.

Niektori ludia proste vzdy hladaju vyhovorky preco sa neda miesto toho aby nasli riesenia ako sa da.

xmoniax

ROVNáb- ja aj poviem čo chcem, ako napr. v noci keď po niečom zatúžim, ale keď jemu sa nechce, tak nie..ale mne ked sa nechce, tak áno...ale zase ja nie som ten typ, že si to zapamätám, a najbližšie ja mu poviem nie...či radšej si to mám zapamätať?

winki- ale môže byť so mnou, síce je do piatej-šiestej v práci a za mnou musí ísť autom...no už nás je aj ten problém, že ja k nemu domov nechodím, tak jemu je už aj blbé, keď je u mňa pomaly každý druhý deň...

ROVNáb

ja to vnímam že muži su zvyčajne velké h*vná a ženy matky si zaslužia ocenenie,presne aj to može byt problem že nikdy nehovoríš aké su tvoje očakávania, len sa podriaduješ niekomu možno keby si povedala to tak si nájdeš iného čo si ta váži.

muži často som si všimla nemaju ženu bez názoru za vela.a zametaju s nou, ale tá čo sa ohradi, tak k nej si nedovolia, lebo tá má hodnotu v ich očiach chápeš, a to nemá suvis s obalom ako som si všimla ale so sebavedomim predsa nie si hovno,nenechaj sa

xmoniax

Prezývka442 tak ja sa od rána učím, tak večer, keď je čas oddychu po ničom inom netúžim len byť s ním...
Magy- ja som mu to vždy vytkla čo sa mi nepáčilo, my spolu komunikujeme až až :) keď som mu prvýkrát vytkla, že ma zanedbal, keď ja som bola chorá, tak si to zobral k srdcu, druhýkrát už bol starostlivejší...no tie ostatné veci, keď som mu vytkla, tak nejako sa nevyriešili..

Prezývka442

Preco nemozem mat priatelku ako si ty?
Moja ma skuskove tak kasle na mna ako je mesiac dlhy a nie ze by este chcela vobec aby som bol pri nej. Alebo sa tvari ze sa uci a pri tom robi kopec inych veci.
Co uz chlapik si nevazi koho pri sebe ma.

Magy

na to je jedina rada: KOMUNIKACIA.
to ze si sibmisivna je jedna vec, ale ze nepovies, co sa ti paci ci nepaci, je vec druha. on si to tiez z prsta nevycuca. treba otvorit usta a vydiskutovat si to, aby on vedel presne, co chces a po com tuzis.
alebo si myslis, ze vie citat myslienky??
to je vsetko.