Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to mám chápať?

Príspevok v téme: Ako to mám chápať?
dopletena

Viem, že je to dosť dlhé, no aj tak je to asi len v skratke napísané..pre viac detailov sa pýtajte, ak to niekoho vôbec zaujme :)

Boli sme partia, do ktorej som ja vstúpila len náhodou a ani neviem ako, pripadalo mi to akoby som patrila medzi nich a poznala ich už niekoľko rokov :) kamarátka ma s nimi zoznámila, veľmi milí a slúšní chlapi :) No a teraz k veci, jeden z nich ma po čase začal priťahovať, ani neviem prečo, vôbec to nie je môj typ ani podobné, no asi to čarovné vyžarovanie niečo vo mne vyvolalo..a ja s mojou povahou, ak sa mi niekto zapáči, tak začnem bojovať alebo podpichovať, proste sa snažím upútavať na to a na seba väčšiu pozornosť...neskôr to už bolo úplne očividné, videli to všetci, len on mi pripadal ako keby sa robil, že nevie o čom...a tak prišiel večer keď sme sa znovu všetci zišli, veľa sa pilo, alkohol, zábavka a tam už mne viac nebolo treba, aby som sa chytila úplne..takže tam to začalo...keď sme išli domov, tak sme sa ešte poriadne dlho bozkávali a ja som si začala niečo namýšľať...no potom sme sa spojili spolu na nete a on napísal na rovinu, že nechce vzťah a že by mi nerád ublížil..predtým mal dlhoročný vzťah, v ktorom sa sklamal, no z toho, že vraj je už dávno vonku, sám je teda už nejaké cca dva roky...a že odvtedy asi už nemá v sebe cit, ale tomu ja moc neverím...tak vrátim sa k tomu čo mi napísal..že nechce mať vzťah, tak som to pochopila a zmierila sa s tým...no potom sme si písali viac a viac..

no a raz odniekiaľ išiel neskoro v noci o pol 2 a cinkol mi, či ešte nespím..a tak sa zastavil na cigaretku a pokecik, bola som prekvapená, ale znovu akoby to vyvolalo ďalšiu nádej...no a po tomto prvom raze, ktorý sme potiahli až do 6 rána, tak prišli večere ďalšie a ďalšie, ktoré trvali do 7,8 hodín rána, vždy sme nevedeli ako to ubehlo, len sme sa smiali, rozprávali a aj bozkávali...proste pre mňa dačo úžasné a on to tvrdil tak isto..no potom keď sme dali vážnejšiu debatku, vždy mi prial super chalana, že čo by som robila s ním, takým necitlivým...že možno to bude niekedy ľutovať..a ja som to zase pochopila, že áno, asi tam musia byť z jeho strany iskry a neviem aké hrmenie, aby si s niekým začal..no povedal, že takú kamarátku ako ja ešte nemal, že si ma strašne váži, že mu na mne záleží veľmi veľmi...zobral ma aj domov..a tak..no len teraz nastupuje naspäť do práce a tak viem, že tieto večery končia..tak som mu povedala, že dáme poslednú kávu a posledný večer, lebo mne to začalo ubližovať, keď viem, že nikdy nič viac z toho nebude..a on stále, že to nech nehovorím a ani nerobím, že naposledy...že od dobrých a pekných chvíľok sa veľmi ťažko odvyká..a ja stále, že nie som hračka ani panák na gumke..a potom len zostane tak smutno alebo zvláštne pozerať, že ozaj neviem čo si mám myslieť...a všetci naokolo, rodina, priatelia nás majú za frajerov..ale vždy im to vyvrátime, že sme len veľmi dobrí priatelia...Tak mi prosím vysvetlite o čo takémuto človeku ide??? Nechce mi ublížiť, nechce vzťah, volá mi, píše mi, trávi so mnou kooopec času, je nám spolu dobre...keď poviem, že už viac nie, tak nesúhlasí...čo si o tom myslíte vy?

Agnes999

ja som raz tiez chcela chlapa, ktory mi hovoril, ze nechce so mnou vztah. a inak mu tiez bolo so mnou dobre, chcel sa stretavat, chcel sexovat. ja som ale chcela vztah a tak som mu povedala, ze sa s nim uz nechcem stretavat. on ma prehovaral, ja som bola neoblomna. nakoniec teda suhlasil s tym, ze dobre, budeme mat vztah. ale bolo to take pyrhovo vitazstvo. nikdy si ma nevazil a nikdy mi nedokazal dat ani zdaleko tolko, co ja jemu. po roku som sa s nim rozisla a citila som sa jak dobre zneuzita. zato jemu bolo dobre a este dalsi rok ma otravovat nech sa k nemu vratim.

doubledog

mozno si je len neisty sam sebou, mozno sa podcenuje a mysli si, ze pre teba nie je dost dobry.

inak, je zaujimave, ako vy zeny potrebujete pocut nejake frazy o vztahu, ktore nemusia vobec, ale vobec nic znamenat.

kludne zostanete vo vztahu s niekym, kto vam predostrie plany do buducnosti, napriek tomu, ze je to hajzel, klamar ci podvodnik a iba vam to povedal, aby ste drzali klapacku.

ale ak mate dobry vztah s fajn chlapom, ale bez tychto fraz, tak vymyslate problemy.

dopletena

neviem či by to bol dobrý nápad nájsť si takého kamoša...problém by to síce nebol,aj by som mala koho zavolať, ale nechcem pred ním zas vyzerať ako nejaká čo musí mať neviem koľko chlapov..alebo by to vyzeralo, že som nejaká šlapka aj keď by som nič nerobila...neviem no..:( je to ťažká situácia, z ktorej sa nikam ďalej nehnem...nechcem sa náhliť, ani nič, ale tá nevedomosť ma ubíja...jedna vec je čo povie, ale druhá ako sa správa a čo robí...:( ja si napríklad nedokážem predstaviť takto dlho tráviť večere a tak sa správať pri niekom, koho by som mala len tak z núdze....mm no na chlapov som proste nikdy nemala šťastie, tak asi to bude aj tentokrát..neviem prečo ma život takto skúša..vždy som túžila po normálnom vzťahu a veľkej láske, ale nie je mi to asi súdené..bohužiaľ

doremi

ak by mu na tebe zalezalo, tak by ti toto nerobil. podla mna ta berie iba ako kamosku (v zmysle friends with benefits) a kedze ty nenamietas, neriesis to a si mu vzdy k dispozicii, mysli si, ze aj tebe to takto vyhovuje. nvm, mozno je to blby napad, ale skus si aj ty najst niekoho, nejakeho takeho "kamosa" s kt.budes travit tiz nejaky cas a uvidis ako na to on zareaguje. ci mu to bude vadit alebo nie. podla toho zistis, ci mu na tebe zalezi naozaj alebo len preto, ze momentalne nema nikoho ineho/lepsieho

dopletena

musím sa zase vyrozprávať, stále som taká z toho všetkého nesvoja a čím ďalej, tým viac zmätenejšia...aj napriek tomu, že nastúpil do roboty, tak ponocujeme aj naďalej..napriek tomu, že ide do práce...ale keď náhodou dôjde k téme vzťahy a podobne, tak vždy mi praje, že si nájdem dobrého chlapa a že tieto stretávky ma skôr omrzia ako jeho...ozaj neviem čo si mám o tom myslieť...je schopný chlap robiť toto len tak alebo mám hľadať za tým niečo viac??? nechcem si robiť marné nádeje...a viem, že netreba tlačiť ani sa pozerať dopredu..ale jednoducho ten strach nemôžem dostať z hlavy, že príde deň a on povie, že nehnevaj sa, nebaví ma to už.....

milli11

Mozno sa boji, ze ked prizna, ze mate vztah, strati tu slobodu. Teraz si moze ist a robit co chce, bez toho, aby sa bal, ze by si mu to zakazovala alebo vycitala.

dopletena

no práveže ma do ničoho nenúti, ani do sexu ani nič nenalieha, nechce...a aj keď len kecáme do rána, tak je so mnou...mm neviem, zas asi tá naivita...to je strašné, kto sa má vyznať v chlapoch, keď každý je iný a pritom sú rovnakí :(

milli11

Mne to pripada ako by bol z tych, co chcu iba kamosku na sex, nie na vztah, uzit si, ale keby nieco, oni su vlastne slobodni. Mozno sa mylim, ale aby si nebola prekvapena.

winki

Nemáš za čo, ono sa fakt neoplatí riešiť veci, čo bude a ako bude. Pokiaľ on chce byť s tebou a trápi ho to, že by ste sa už nemali vidieť, nemáš dôvod sa trápiť nad niečím čo možno sa stane.,

dopletena

ahaa, hmm, no ktovie, ale veľmi pekne ti ďakujem, ani nevieš ako moc si to cením, že si mi odpovedala...:) a dosť aj pomohla a otvorila oči..úplne super, máš pravdu, moc asi do toho pitvám, tak to nechám plynúť a uvidím čo prinesie osud sám, buď hop alebo trop :) a niekedy sa oplatí aj riskovať :) si zlatá winki ešte raz moc pekne ďakujem