Ahojte, je to blba tema s blbou otazkou, no chcem vediet, ci som este nenatrafil na tu spravnu alebo je chyba v niecom inom. Spoznal som jedno dievca, ktore je uplne super avsak problem je v tom, ze ja som mal pred 2 tyzdnami 19 a ona ma 16. Kedze som v poslednom rocniku na strednej skole, a od oktobra budem chodit na vysoku dost daleko, a neviem ako casto budem chodit domov, takze podla mna by to nebolo to spravne riesenie, aj ked mi to bude casom zrejme luto, ale tak co uz. Riesil som tento problem aj s kamaratom, ktory mi povedal, ze ked k nej nieco citim, tak s nou mam zacat, ked nie tak ju nechat tak. Lenze problem je v tom, ze ja k nej necitim nic, proste paci sa mi ci uz vyzorovo tak aj vnutorne, nie je hlupa a namyslena. To iste som nepocitoval ani k ziadnym inym o ktore som sa snazil alebo sa mi pacili. Proste ak splna poziadavky, a to aby bola pekna, a bola inteligentna chcem ju. Som zvlastny?
City
Prave toho sa obavam, a myslim, ze to bude dost na nic :( Aj ked urcite budem lutovat hlavne, ked si najde priatela.
Urcite ano.