Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem sa zmenit a zit uz konecne normalne !

Príspevok v téme: Chcem sa zmenit a zit uz konecne normalne !
Truffla

Ahojte, mam 18...

Pridala som sem uz milion tem, pretoze chcem pocut naozory vela vela ludi ....

Pridala som semt temy ako zalubena do ucitela, alebo 16 rocny rozdiel vo vztahu alebooo friends with benefits... vsetko mozne co ma v zivote aspon trochu trapilo som sem dala....

Ale teraz viem ze potrebujem KONECNE ZMENIT SAMU SEBA !

Toto su body, ktore chcem zlepsit>

1. Chcem mat svoju hrdost.....
-Chcem byt ta, za ktorou chlapi pojdu a budu volat mne a nie ze JA budem stale iniciativna a dobidzat a robit vsetko len preto lebo k nim nieco citim... proste NIE

2. Chcem vztahy a zalubenost prezivat V NORME
- Chcem aby som neprezivala v horuckach a krcoch ked mi neodpise chalan na smsku, alebo ked nezavola hned a tak.... Stava sa mi casto, ze mam niekoho a ma mi napisat... on neodpise ja idem umret od stresu, mam teplotu, motyle v bruchu, mam chut skocit z okna.. a neskor napise a ja sa smejem jaka som bola blbe ... ALEBO ... mal mi zavolat ... a nezavolal, bol uz vecer.... ja som ho uz uplne zatratila, povedala si ze ho nenavidim... a zavolal mi v noci, lebo mali akciu o ktorej mi aj hovoril... ale aj keby neodpisal ci nezavolal, chcem to prezivat v NORME.... ved zase sa nic take nestalo, to si chcem povedat !

3. Nechcem sa navezovat na chlapov ani na ziadnych ludi..... Chcem byt stale samostatna jednotka a nechcem aby sa moj zivot uplne tocil okolo toho jedneho ktoreho si vyberiem... NECHCEM TO !

4. Chcem mat konecne normalny zivot, s primeranou davkou stresu.... Nechcem aby to bolo tak ze sedim doma a nemam naladu sa ani ucit, alebo pozerat film, lebo myslim len na toho jedneho cloveka....

Viem ze ak sa budem takto spravat a budem taka stihacka, ktora PREHNANE STRESUJE A NAVEZUJE SA na ludi, NIKDY ma NIKTO nebude chciet za partnerku... to my je jasne ! Chcem aby to bolo uz v pohode..... Lebo takto sa zit neda..... Ked mi je zle, som vzdy s kamaratkou, s ktorou sa podporujeme v tychto veciach ale nie vzdy sa da ist von a musim byt aj doma a nemysliet a nerozoberat vsetko co ON povedal, urobil , kde je preco nevola atd atd atd..... skala je velka !

Prosim, povedzte mi... co mam robit ?

Mimi.

Ahoj, ja som mala rovnaký problém, ak by si sem napísala svoj email, napíšem ti a môžeme si o tom písať a všetko prebrať, hlavne ak ti to pomôže niekomu o týchto veciach písať a rozobrať to. A kedže som mala rovnaký problém a podarilo sa mi zmeniť to, tak snád ti budem vedieť poradiť :)

Truffla

Proste chcem ked neodpise, tak si poviem: kaslem ta, ked sa ozvat nechces, tak niesi ten pravy.... A ked sa ozves tak ok ked nie no nic to....

ebi777777

netuším, ako by si sa vedela ukľudniť, musela by si samú seba presvedčiť, že ti ten chlap za to nestojí,

trebárs, ak ti neodpíše, t.zn. že o teba nemá záujem, tak prečo by si sa trápila pre toho kto sa netrápi pre teba? vyser sa naňho, ja viem, ty to tak spraviť nevieš, a ja ti zas neviem pomôcť, ale veľmi rada by som, keby som vedela

Truffla

Rozpravam ... Samozrejme

Ale ide o mna, te sa neviem cez tie veci povzbiest...

Povedzte... Ako nemam byt tak paranoidna a vystresovana vo vztahoch?
Ako sa mam zachovat v zrcitych situaciach?
Ja proste neviem...
Nechcem sa strasne trapit, chcem si zit v pohodicke !
Dokonca mam vredy v zaludku a vyhrazaju sa mi rakovinou zaludka z tolkeho stresu ....

Viete, co mam urobit ked sa nieco stane? Uprimne, mne velmi pomoze ked napisem sme.... Je to divne asi, ale uplne najradsej by som bola, ak by som kazdu situaciu co ma deprimuje a neviem si s nou poradit, hodila sem alebo napisala niekomu .... A cypocula si bejake ukludne ie ale nech mi niekto nalozi a prebere ma ... Ja len si uz pripadam divne, ked sem tolko pisem ;( neviem ci mozem

Truffla

Ved navstivujem ! Aj prychiatricku aj psychologicku aj skolsku psychologicku, ktorej najviac doverujem....

Ale teraz mi nejde o to ze je problem v mamine, ide mi o to, aby som tie vztahy tak neprezivala ! Prosim, poradte mi... nechcem toho chlapa stratit , chcem to vsetko zvladnut normalne :(

ebi777777

mamina je divná? čítala som tvoj starší príspevok, a nemyslím, že si si to všetko vymyslela
zrejme tu bude pes zakopaný!
ty si v rodine zrejme nedostala patričnú pozornosť, podporu a sa ti nevyvinulo patričné sebavedomie, nevážiš si samú seba.

skús navštíviť psychológa a vyrozprávať mu všetko

Dadula56

Pokracuj v terapii u psychologa a vykasli sa na vztahy docasne. Jediny vztah, v ktorom budes bude vztah teba s tebou. Teda najdi si cas pozierajuce zaluby, zapoj sa do aktivit, aj ked sa ti budu zdat kravske, nikdy nevies, co ta chyti. Prestan si vysnivavat dokonale vztahy, zabijat tym cas a postav sa realite. Najdi si zmysel zivota, iny, nez vztahy s podivnymi individuami videne cez ruzove okuliare. Jednoduche. A pritom tak narocne.

Truffla

Ale ja neviem ! proste mam dobrych rodicov.. aj ked mamina je taka divna a krici stale ... ale tak inak su v pohode, vsetko si hovorime atd...

Ja sa vzdy naviazem na niekoho a potom to die dolu vodou... strasne na toho cloveka tlacim chapete ?

Chcem veciam nehat volny priebeh a byt nad vecou a nechat veci plynut.... vsetci chalani muzi mi viciataju ze som strasne v tomto nasilnicka a tlacim na pilu

ebi777777

tak to je dobré ak chodíš medzi ľudí, horšie by bolo, keby si bola len doma odtrhnutá od reality

musíš hľadať v živote, čo ti toto správanie vyvolalo, väčšinou je to po nejakej traume