Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrebujem poradiť - problém s priateľom, píše iným

Príspevok v téme: Potrebujem poradiť - problém s priateľom, píše iným
booomka

Ahojte, mám taký problém:
už pomaly rok som so svojím priateľom, všetko bolo úplne super, až dovčera, nechtiac si nehal u mňa otvorený fb a našla som tam nepekné veci :-( myslíte, že keď má chlap ženu, ktorú vraj ľúbi, napíše inej žene aká je krásna :-* a ďalej som sa dočítala, že pred 4 mesisacmi si poza chrbát dohadoval stretnutie so svojou ,,byvalou,, kino a obed :-( neviem, či to mám prehodnotiť alebo sa s ním rozísť, poraďte

Lulita

vhami - tak, siesty zmysel clovek niekedy pouzije a mozno sa tak malo stat, ze tam kukla, vyssia moc, zasluzi si lepsieho asi

Marek_123

To, ze chlap povie akejkolvek zene, ze je krasna nie je absolutne ziadny problem. A to, ze je v kontakte so svojou byvalou takisto nie. Mohli ostat kamarati a chce sa s nou len porozpravat. O ziadnu neveru nejde, spamatajte sa vsetci. Vy ste sa snad nikdy nestretli s byvalou, ked ste sa rozisli v dobrom ? Alebo ste ziadnej zene nepovedali nejaky kompliment ? Jediny problem v celom tomto pribehu je, ze si mu kontrolovala jeho sukromie bez jeho vedomia. Ten kto ma zvazovat rozchod je on a nie ty

Chami

myslim, ze v istom zmysle ma pravdu aj Lulita, aj Magy...Najviac milujem ludi, ktori chcu bezhranicnu doveru, hovoria, ze im mozme 100% verit, ale ked sa NAHODOU niekde okom pozriete, zistite, ze ste vlastne klamany....No co, jedina spravodlivost je apson to, ze vsetko raz vyjde na povrch, vsetko. Pravo na sukromie ma kazdy, ale pri niektorych ludoch akoby citime, ze sa "musime" pozriet do ich posty napriklad...a takmer vzdy najdeme nieco, co nas rani. V tom pripade si radsej vyberiem zobudenie sa na zaklade toho, ako byt vo vztahu, kde som klamana :)

Magy

hmm... to, ze nemam co skryvat, neznamena, ze nemam pravo na sukromie a moj partner ma pravo mi lozit kam sa mu zapaci.

Lulita

dobre, ze si tam vliezla, aspon mozes prehodnotit, ci chces si budovat vztah s klamarom

uz mi leziena nervy, to nemala tam liezt, ja osobne kludne necham otvoreny fb aj mail, lebo NEMAM co skryvat...

Dadula56

Robi to bude preto, ze ta nemiluje alebo preto, ze ma nutkavu potrebu si krmit ego tym, ze je onho zaujem. Pripadne oboje naraz.
Ani jedno z toho nevyzera perspektivne, ak chces budovat dlhodoby vztah.

Magy

booomka - preto som napisal, ze si to musis vydiskutovat s nim, so svojim drahym, my mu do hlavy nevidime, preco to robi.

booomka

ja viem, že som to nemala robiť ale nečakala som, že tam nájdme práve toto :-( máme právo na súkromnie, ale tak nechápem niekedy chlapov alebo ženy, že majú niekoho, kto ich ľúbi a potrebujú sa ,,flákať,, s ínými :-(

tony mortem

ach jaj, magy tvoje argumenty s herakom su fakt uzasne, s tymto na mna nechod, kazdy robime chyby, tiez som vliezol byvalej do posty a nasiel som zaujimave veci, ale pochopil som ze to bola hlupost a pri sucasnej uz by som to nespravil, clovek sa uci na svojich chybach