Hladam spolubojovnicku na chudnutie

Príspevok v téme: Hladam spolubojovnicku na chudnutie
alli.all

Ahojte vsetci :)
Hladam niekoho, kto sa so mnou da na chudnutie. Ziadne nezmyselne diety ako su 90dnovka, Dukanova ani nic podobne. Proste zmena jedalnicka, cvicenie a hlavne sa naucit jest a nie zrat :)

Mam 21 rokov, 169cm a takmer 73 kg, cize moje BMI=25,56 je uz nad hranicou normalnej vahy.:(
Moje miery su:
Prsia: 103 cm
Pás (najuzsia cast): 81,5 cm
Cez pupok: 92 cm
Zadok: 106 cm
Proste sila...je najvyssi cas zo sebou nieco robit.

Chcela by som najst teda niekoho, s kym sa budeme podporovat :)
Do tejto temy by som chcela pisat svoj a vas denny jedalnicek, sportove aktivity atd...Proste sa inspirovat, podporovat a radit :)

Mojim cielom je vaha okolo 60 kg :)
Tak dufam ze niekoho na boj s kilami najdem :)

Tabbinalka

Ahojte baby,
dnes ráno sa postavím na váhu a pozerám, že necelých 55 kilo :D to je -2kg, aktualizujem svoju váhu z 57 :D

a dnes som mala príjem 2 611 kJ, zdá sa mi to nejak málo, ale počítala to kalkulačka na kaloricketabuľky.cz..tiež som poriadne nevečerala, nebola som hladná, len plátok syra a pár cherry rajčín.

twatka

Caute kocky...no taq moj dnesny den:
Rano som vstala zabehala som si na orbitreku pol hodku a vyvencila psa...podotykam ze kedze bolo vonku po kolena noveho snehu bola to riadna makacka :D potom nasledovali ranajky

Ranajky: 30g Bonavita ceralne lupienky s dakymi 2dcl nizkotucneho mlieka- to je cca 800 kJ

Desiata: 300g bieleho hrozna - cca 780 kJ

Obed: 200g spenat so 100g zemiakovej kase a 2 volskymi ocami :D- to by malo byt okolo 1900 kJ

Olovrant: Rajo nizkotucny jogurt pre zdravie Jahodovy- 450 kJ

Potom som si zacvicila tu Jillian Michaels a pravdu povediac uz som vobec nemala chut jest...

Tak moja vecera bola jedna velka mrkva (asi 100g) - cca 180 kJ

SUMA SUMARUM :D priblizne 4110 kJ...nieje to zle...dufam ze uz dnes nedostanem hlad..a ak hej taq si dam maximalne daku mandarinku alebo nieco taqe :)

A co vy kocky??

A adicka co za cvicenie to robis??

adicka

Ahoj twatka.)
Zmenila som jedalníček,respektíve začala som jesť pravidelne..a skutočne to funguje.Predtým som jedla raz denne a pribrala som..nechápačka..vo fitku ma trénerka upozornila nato,že ja musím jesť 5xdenne ak chcem chudnúť.Inak sa nepohnem a ked aj tak JOJO efekt určite príde.Zvykla som si aj raňajkovať..čo som predtým nepoznala.Mesdzi moje raňajky patrila cigareta a káva,to ma zasýtilo:))Začala som cvičiť podla tohto videa..je to náročné,ale dá sa zvyknúť a cítim sa fajna konečne ma aj priateľ pochválil:))môžte mi napísať váš jedalníček?,ktorá čo papáte a či sa darí?..:)dakujem.A držím palce všetkým

catherine315

ahojte dievcence ako sa prvy den drzite??
ja niesom vobec hladna ale moja maskrtnost ma taha do chladnicky ale vydrzim to !!!! :D este si pojdem na nejaku hodku zacvicim a pojdem spat (konecne) :D
dufam ze sa nam nejake to kilecko podari zhodit :)

twatka

vytaj tilka...ja ososbne som o tej Macingovej este nepocula...v com to spociva??

Ja vacsinou sa v strave inspirujem taqym jedalnickom co mam, aj dnes sa viac menej drzim toho...len to nieje pre niekoho kto nema rad mliecne vyrobky lebo ich je tam kopec..ale nastastie neni moj problem...vecer napisem co som dnes pojedla :D

tilka

Caute baby aj ja sa velmi rada ku vam pridam....
jednu dobu som jedla podla Macingovej, neviem ci to poznate a bolo to super vydrzala som 2 tyzdne a do toho aj chodila cvicit , proste citila som sa skvele .
Ale teraz sa akosi neviem nastartovat do normalneho jedenia , zjem vsetko co mi pride pod nos :D ajajaaaj
Tak ratajte s mojou podporou a clenstvom od zajtra :))
Rozhodla som sa nejest nic v com je muka a po 18 nejest

twatka

ja urcite chcem..a verim ze aj vy ostatne baby :)...ja som uz totizto skusala rozne diety..aj tu 90dnovu co som spominala hore..ako nevravim ze som neschudla...ALE....JOJO AKO VYSITE :D :D :D ...preto chcem ist na to s rozumom...a hlavne ked som pred 3 tyzdnami videla moju kamaratku ktorej sa racio stravou a sportom podarilo schudnut za pol roka 21 kil uverila som ze sa to aj da :)