Ahojte vsetci co si otvorite moju temu :) chcem sa spytat mate nejake navrhy ako presvedcim muza ze moje city k nemu su skutocne? Niekedy su slova malo..myslite ze by sa to dalo nejakym cimom? Popripade ak su tu muzi napiste co by na vas zabralo :)
Ako ho presvedcim ze ho skutocne milujem
Ja viem že nemá zmysel človeka o niečom presviedčať viem že každý sme zodpovedny za svoj život a za rozhodnutia, ale chcela som mu len dokazať že moja láska neni len o zamilovaní a ružových okuliaroch...ale že je trvalejšia no asi sa musím zmieriť nateraz s tým že všetko je to na nom...no chcela som to ešte nejako poslednýkrát skúsiť
kup mu auto
Probuh a to naco ho chces o tom presviedcat? Bud ti uveri, alebo nie...Sklamanie predsa neznamena, ze vsetci ludia odteraz budu zaskatulkovani ako zli...To je chory nazor. A teraz sa co chces kvoli nemu? Co by bol pre neho najvacsi dokaz probuh? Ak ta lubi, naco su mu dokazy? Laska je nie o tom, ze si teraz budeme davat dokazy kto koho ako miluje. TO predsa musite obaja citit, hlavne on to musi citit. A ak stretol najma zeny zlatokopky, zrejme je daky problem aj u neho...Moj chlap ich tiez neznasa a zaujimave, ze nikdy s takou nebol ani len kamarat. Prosto si mal vyberat ludi, s ktorymi bude travit cas...Neexistuju dokazy ako by si ho presvedcila o tom, aka si...Musi byt len s tebou vo vztahu a vidiet aka si...
A nie je pre neho dostatocny dokaz uz to, ze ho chces aj ked vies, ze nema peniaze? No neviem ci z tohto nieco bude, daj si nanho pozor dievca. Taki, co si vsetky zeny zaskatulkovali ako zlatokopky nebyvaju dobri vo vztahu, svoju zakomplexovanost tam prenesu
A naco sa chces vtierkat muzovi, ktory si automaticky zaradi kazdu zenu ako zlatokopku?To ta neuraza, ze si to mysli aj o tebe?Zakopmlexovany chlap nie je ani chlap. Ja by som od takeho utekala.
presvedcit????
no neblazni!
presvedcit sa o laske nasilu neda. bud ju citi srdieckom alebo o tvoju lasku jednoducho nestoji.
Podla mna bude prenho najlepsi dokaz toho, ze to myslis vazne, ak budes pri nom stat a budes trpezliva. Ak to vydrzis dostatocne dlhu domu, otvori ti srdce. Ale to ma zmysel len vtedy, ak aj on nieco citi. Ak ta nechce, nema zmysel sa mu vnucovat. A ako sa hovori- netlac na pilu, daj mu cas, bud chapava, usmievava a mila, uplne prirodzena.
Hm :-) Muži také veci nerobia, max vo filmoch.
Je to muz ktory sa velmi sklamal v zenach zatial som mu to len napisala no on si mysli ze som len teraz ciastocne zamilovana a ze casom ma to prejde. On si mysli ze zenam ide vo vztahoch len o peniaze ...a tie on nema. Preto mu to chcem dokazat a preco nie? Muzi tiez robia take veci ked miluju zenu a vtedy je to ok..ale na druhej strane nechcem na neho moc tlacit