Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém s bývalým priateľom

Príspevok v téme: Problém s bývalým priateľom
lenuska19

S priateľom sme sa rozišli, ale ostali sme kamarati. Povedal mi, že sa chce ku mne vrátiť, že ma miluje. Ale v poslednom čase je ku mne strašne agresívny, nadáva mi. Ja bývam v Žiline a on v okrese Čadca. Chce sa so mnou stretnúť ale len vtedy keď on určí dátum a len v jeho dedine hneď pred jeho domom. Zo ZA tam trvá cesta s 2 prestupmi cca 2 hodiny. Ale ja už nemám záujem sa s ním stretnúť. Veľakrát mi povedal, že on je starší, a mám ho počúvať, vykrikuje mi že nič neviem len papuľovať a odvrávať. Len jednu vec nepochopím: prečo nepréde on za mnou keď sa strašne chce so mnou stretnúť.

V utorok mi poslal peniaze aby som mu kúpila nový mobil, mi ukázal na nete aký by chcel. Dnes mi volal, ako som sa rozhodla či mu to kúpim, alebo nie. Tak som mu povedala že pôjdem ti kúpiť s tým, že sa so mnou stretneš v Čadci alebo v Žiline. Tak mi povedal, že on do Čadce nemôže ísť, ale nechcel mi povedať prečo, že je to jeho súkromná vec. Ale zase mi povedal že sa chce so mnou stretnúť ale pred jeho domom. Čislo účtu, aby som mu mohla vrátiť peniaze mi nedal, tak som mu povedala že má 2 možnosti buď mu ten mobil kúpim s tým, že si pre neho príde do CA lebo ZA alebo keď mi nechce poslať číslo účtu tak mu vrátim peniaze poštou. Aj keď viem, že to nebude dobrý nápad. A za to ma niekam poslal.

Poraďte, čo mám robiť, aby ma už toľko nenútil za ním chodiť. Mám sa na neho už úplne vykašľať alebo čo? Ja som ho aj po tom rozchode mala veľmi rada ale toto čo v poslednom čase robí je už na mňa moc.

JahO_Odka

A ty dievča si z ktorej višne spadla, že so sebou necháš takto mávať? Kto to kedy videl, aby žena za mužom vyše 2 hodiny cestovala?! On ťa má akože rád, keď ťa takú diaľku sám pustí? A ešte že mu kuriéra budeš robiť?
Ja mám 22 rokov, môj priateľ býva tak 200 metrov odomňa, ale zakaždým ma odprevádza až domov. Aj keď vie, že by nemusel. Proste váš vzťah nie je dobre nastavený.

beskyd

to je ako keby ti povedal, že si máš obúchať hlavu o stenu, ale ty by si povedala, že si ochotná obúchať si ju iba o zem, s čím zas on nesúhlasí, tak si kvôli tomu preplakala 3 dni & 3 noci, aby si mu následne dala ultimátum, že si ju obúchaš len o dvere výťahu alebo o strom, na čo ti on povie že nemá rád stromy a z osobných dôvodov mu nevyhovuje pozerať sa ani na dvere výťahu, tak to celé analyzuješ týždeň, aby si nakoniec v stave zúfalstva založila tému a spýtala sa ľudí, aký majú na to názor s dôrazom na to, či by úplnou náhodou nebolo vhodné prerušiť s ním kontakt, hoci si nerozhodná lebo on je vlastne fasa chalan na úrovni a máte obaja upratané v hlave bezpochyby:o)

0vecka

hmm mne sa tak zda ze on nepochopil ze uz spolu nic nemate... a ty si asi nepochopila ze ostat kamarati neznamena ze sa nechas buzerovat... on je zrejme na teba nastvany ze si ho nechala a tak si hlada zamienky (naozaj okatejsie uz asi neexistuju) aby tu agresivitu mohol ventilovat...

lenuska19

Nie beskyd máme obaja 22 rokov. Len on sa asi posledné 3 mesiace správa jak malé decko. každú jednu somarinu čo si zaumieni to musí mať, ja mu to mám zohnať a ešte mu musím robiť kuriéra a doniesť mu to až ku nemu domov. Všetko musí byť podľa neho lebo už keď nieje tak má nervy a mi nadáva že som neschopná a papuľnatá a neviem čo všetko. Ešte sa aj dokáže rozrevať kvôli tomu. a inak ja som s ním už zrušila kontakt len on mne furt volá.

koniec sveta

No to sa aj ja cudujem, ze sa s tym Kysucanom vobec este bavis a myslis na neho. Nejde mi to do hlavy, ze sa nim vobec este zaoberas. Vrat mu prachy na ucet a vymaz si ho z hlavy.

hviezdicka55

Na co este cakas? Vykasli sa nanho toto nema cenu. Nema ti co rozkazovat. Vo vztahu by ste mali rozhodovat spolu a nie len ON SAM! drz sa :)