Byvalý člen sekty

milli11

S odchodom neviem, ale byvaleho mi odlakala a vydala sa za neho prave jehovistka. Odvtedy ich nenavidim este viac. Podla toho clanku to bolo dobre opisane, bola taka dotierava a vedela manipulovat, nahucala mu, ze jej byvaly manzel jej ani naplati alimenty na deti, pritom som sa sama dozvedela, ze jej plati a dost. Paradoxne, jej prvy manzel sa s nou rozviedol prave preto, lebo ho nutila chodit na tie seansy, nebol jehovista, neviem, ako to urobila, ale po rozvode vsak prisiel o moznost vidiet vlastne deti.

Meretseger

Ach, ani som si nevšimla, že si sem ešte napísal, až dnes som si všimmla na azete správu :-[
No... e-mail mi nedošiel, akurát RP, ktorá obsahuje jednu vetu, ktorej prvé slovo je "pokiaľ" (som zmätená, lepšie ti to nenapíšem).

Magy

Meretseger - len pre kontrolu, napis mi sem prosim prve slovo druhej vety (z emailu).
sorry, ale uz sa mi stalo ze napisal niekto iny a nespravnemu cloveku som uvadzal udaje, ktore nepatrili jemu.
Vdaka.

Meretseger

Magy, čo vlastne robíš, keď hovoríš o vzťahu lekár-pacient? Čosi si spomínal v mojej téme, kde som písala, že som sa zabuchla do expsychológa, robíš teda terapiu?
(Sorry za spam, ale toto ma zaujíma)

Magy

bol som osobne svedkom (nie jehovovym) pripadu, ked sa clovek zosypal z tlaku a teroru, ktory na neho vyvijaju byvali clenovia tejto "spolocnosti"
bohuzial tu toho vela nenapisem, slubil som absolutnu mlcanlivost, pretoze som toho cloveka mal fakticky vo vztahu lekar-pacient.
kazdopadne, velmi vela veci PRESNE sedi alebo koresponduje s clankom na zivot.azet.sk