ahojte, mam viditelne mimicke vrasky okolo oci, na ktore je uz akakolvek kozmetika kratka a kedze mam len 27, nepaci sa mi to a rada by som sa ich zbavila... preto rada uvitam akekolvek vase skusenosti s bojom proti vraskam, najma referencie ohladom botoxu... dakujem
Vyplnenie vrasok botoxom - skusenosti?
a ta kyselina hyaluronova je na tvari prirodzenejsia?
Cindy37: ak sa mozem spytat, kde si si to dala robit?
no to je pravda, ze celom mozem momentalne pohybovat minimalne. ale pri vraskach na cele je to prave vyhoda, lebo za tych 6 mesiacov posobenia si clovek odvykne od zlozvyku krcit celo. dufam, ze sa mi ale miesto toho nespravi daky iny tik.
aj vyraz tvare mam iny, ale taky prijemny, nadvihlo mi to obocie. inak presne tak sa na mnohych fotkach tvarila Marylin, ktovie ci uz na nej nejaky predpotopny botox neskusali
ja premyslam nad vyplnou kyselinou hyaluronovou mezdi obocim, kruhy pod ocami a nosovo-ustne ryhy, ja sa nejak botoxu bojim, zeby som nemala prirodzenu tvar a cudny pocit "ochrnutej" tvare..len neviem, kolko to vyrdzi a ci je to ozaj dobre..
mne na cele zmizli mimicke vrasky uplne, ale dala som si to len minuly piatok spravit, takze zatial som spokojna. uvidim ale kolko to vydrzi. doktorka bola skvela, vsetko mi vysvetlila, bola som v ordinacii celu hodinu
aj ja som zvedava, ci ozaj zmizne vraska mimicka na cele, alebo sa len zjemni