Prosim o radu od ludi trpiacich bipolarnou afektivnou poruchou. Priatel sa trapi dlhe roky, vystriedal uz troch psychiatrov, nik z nich nestanovil spravne diagnozu, riesili mu len depku. Bral antidepresiva, jeho manicke fazy nik nezachytil a priatel ich sam nevedel identifikovat. Teraz sa zhorsili. Zistili sme, ze ide zrejme o BAP - nahodne z netu. :( Prosim, podelte sa o skusenosti, ku ktorym lekarom chodievate s touto poruchou? Kde najst dobreho odbornika? Nech zase nestrati roky hldanim. Dakujem velmi za pomoc...
BAP - pomozte najst dobreho psychiatra v BA
Ak si z BA, tak nap. Mudr.Zabkay na poliklinike Tehelna je velmi dobry...je ich viac
No nenapísala si že kde bývate?
U nás v Ba poznám 3 výborných psychiatrov ..mám spolubývajúcu čo má túto Dg. ja sama tým netrpím ale psychiatra by som vedela doporučiť!
Tá moja spolubývajúca bola v Nitre hospitalizovaná a je to pravda že tamten primár je skvelý odborník..ale aj tu v Ba sa nájde dobrý psychiater,len napíš že kde žijete..v akom meste
Pocula som, ze velmi dobry je primar v Nitrianskej nemocnici na psychiatrii. Ale osobnu skusenost nemam.
A co sa tyka diagnostiky, tu vam moze urobit psycholog a s tou stanovenou diagnozou ist nasledne za psychiatrom.