Ahoj.Tento príbeh nieje žiaden fake ani nič podobné,som normálne dievča,ktoré to skutočne zažíva.Volám sa Natalia a mám 12 rokov.Ja viem,mnohí si pomyslia,že som mladá a neviem aké blbosti,no ja naozaj potrebujem radu.Menštruáciu mám už 2 roky,doteraz bývala pravidelná,nevynechala som ani jeden mesiac,a bývala v skoro rovnaký deň(15.).No tento mesiac mi menštruácia začala dosť meškať (vynechala) a ja sa strašne bojím,aj keď to možno je psychická porucha.Sex som ešte nemala,dokonca ani nič čo sa ho týka a s chalanom som sa ešte ani poriadne nebozkávala.No poslednú dobu som bola dosť nadržaná tak som sa spravila rukou.No odvtedy mi mešká menštruácia a strašne sa bojím.Mama sa tiež čuduje,no ona si z toho len uťahuje.No ja sa bojím,že budem musieť ísť ku gynekológovi a tam zistia že som tehotná.Aj keď už mi mnohí ľudia,fóra atď. povedali,že tehotná byť nemôžem,a na chvíľu ma to upokojí,no potom pocítim nejaký tlak(kopnutie) v podbrušku a opäť sa začnem báť.Ja naozaj neviem prečo sa takto cítim. Prosím poraďte mi,som z toho úplne zúfalá.Po nociach rozmýšľam nad smrťou,pretože ma stále prenasleduje tá istá myšlienka. Prosím pomôžte mi!!:(
Tehotná či psychická porucha?
Tak Magy, ani ja niesom nejak extra veriaca a Bibliu tiež neovládam, nesúhlasím so všetkým čo káže cirkev, ale neprezentujem tu svoje negat. názory naňu takto sarkasticky ako poniektorí, čo ma štve. Robíte si z toho stoku a pritom neviete čo je vlastne pravda.
mila "malinke.dievca" alias "bojimsa.sk", tehotna mozes byt iba v dvoch pripadoch.
pomocou chlapa a jeho spermii, alebo zazrakom. vyber si, co je realnejsie.
ak vylucujes prvu moznost, ta druha je este menej pravdepodobna.
pripadne sa chod rovno prihlasit do vatikanu ako novodoba panna maria, ci ake mas krstne meno.
a to myslim tiez seriozne!
Vás baví robiť si srandu?Ja to myslím skutočne vážne-.-
MATEJ prečo si mi zase vymazal príspevok. Ja si myslím, že toto založil Migel! Len jeho môžu takéto debiliny napadnúť.
A všetko ostatné si nahováraš. Nemá ťa tam čo kopať. Dieťa kope až vo vyšších štádiách tehotenstva, nie v prvom-druhom mesiaci.
Ale aj tak nemáš byť z čoho tehotná. Na tehotenstvo treba mužské spermie, teda sex
No, keď si sa s chalanom ešte ani poriadne nebozkávala, tak z tehotenstva strach mať nemusíš, na tehotenstvo treba dvoch :)
Nebola si prechladená alebo nebrala nejaké lieky? To môže spôsobiť meškanie. Ale aj to, že si jednoducho mladá