Nevladzem,to je jedine,co mi napada,ked sa rano zobudzam a ked vecer zaspavam.Mam 22rokov,vycerpavajucu pracu, bez ktorej ale nemozem existovat, studujem na architekture a nic nestiham. Vypadavaju mi vlasy, trpim nadmernym ochlpenim na celom tele, mam akne, katastrofalne akne najma na chrbte a v oblasti dekoltu, vyrastaju mi male vyrastky, fibromy,ktore nie a nie odstranit, mam ekzem, seboreicku dermtitidu, zapalenu stitnu zlazu, zvonenie v usiach a snow vision, neviem ci poznate, co za chorobu to je, ale na youtube su videa a ja uz ani nevladzem pisat. PROSIM VAS. Ak viete o akejkolvek medicine.Ktora mi vylieci cele telo. Cele. Aby fungovalo,lebo ja uz nedokazem.Meditovanie zdrava strava sport lieky vitaminy drogy, nezaujima ma co mi odporucite,len mi prosim vas niekto pomozte. Chcem byt zdrava , chcem vyzerat zdravo a nie ako bleda mrtvola ktora ma vsetko co mat nema a nema to , co mat ma. Prosim vas, prosim, poradte mi. Ako to robite, ze ste zdravi. PROSIM.
Mlada, chora, zufala
Katka bolo by v prvom rade detoxikovať organizmus , prečistiť hrubé črevo . Tam je 70 % imunity. Navyše ak je zanesené , nevstrebávajú sa minerálne látky a stopové prvky,to má dopad na vstrebávanie vitamínov.Takže prečistiť organizmus a doplniť živiny. Napraví sa trávenie,vstrebávanie živín,začnú správne pracovať životne dôležité orgány, žľazy s vnútornou a aj s vonkajšou sekréciou, čo bude mať vplyv na hormonálnu činnosť.Ak budeš chcieť,ozvi sa mi na mail. Mám pre Teba riešenie ale nemôžem tu uviesť presne názvy prírodných produktov, ak budeš mať záujem o všeobecné informácie, napíšem to aj tu.
biorezonancia a podobne metidy (najcastejsie so priponou bio v slove) su najvacie oblbovaky na chorych ludi . za ucelom nieje ludi cyliecit ale vytiahnut z nich peniaze. je uplne nerealne a nemozne aby sa nejakym smiesnym pristrojom dokazali zistit vsetky choroby v tele . alebo ked slubuju ze z jednej kvapky krvy z prsta vam vycitaju choroby. to je sila. najhorsie je ze takto ludi oblbuju sami lekari. najcastejsie vsak asi ludia co len vystudovali medicinu boh vie akym pofidernym sposobom a nepodarilo sa im spravit atestaciu na seriozny medicinsky odbor...
skus si nieco precitat o pani albertovej . ta pomohla vela ludom a zaobera sa alternat. medicinou
Hlavu hore, fakt skús ten detox organizmu. Alebo si na nete nájdi niečo o prekyslení organizmu. Skús to. Tiež mám skúšky teraz, tiež ma celý svet serie, ale keď pýtaš radu, tak šup očkom na to. Skús zdravšie žiť. Keď ti to nesadne, tak s tým proste prestaneš, ale aspoň skúsiš :)
Mne aj predpisovali,kremiky,tabletky, vitaminy, vsetko, ale nic mi nepomohlo . Uz sa zo mna stava zatrpknuta krava
A čo tak skúsiť toto:
Pomocou biorezonancie doktor diagnostikuje vš. choroby a postupne lieči prístrojom. Mnohým v mojom okolí MUDr. Šuch pomohol vyliečiť ich choroby, napr. prostatu, akné ...
Ale neviem aké sú tvoje fin. možnosti ...Myslím, že sa pri prvom úvodnom vyšetrení platí 100 eur a potom už len 10 alebo 20??? ..nepamätám si presne :D
Nechcem, aby som znela ako z nejakej sekty, ale väčšina z toho "čo nám je" sa vytvorilo z našich myšlienok, v našej hlave. Ale Ty chceš asi čítať niečo iné, tak..keby som na Tvojom mieste bola ja, tak mám na haku celú architektúru. Nie je Ti dobre, máš z toho stres a nie si ani šťastná, ja neviem, či vidíš v blízkej budúcnosti nejaké zlepšenie, ale ja by som nevidela, takže by som vyriešila hneď jeden problém. Môžeš sa k tomu predsa vrátiť. V živote máme viac šancí. Nechápem, ako môžeš zotrvať vo vyčerpávajúcej práci. Stojí ti to za to? Tie chechtáče? Na čo? Dobre, je to len na tebe, len sa rozhodni lepšie!
Všetky tie zdravotné ...bhm sračky v ktorých práve si.. ja by som riešila jeden za druhým. To vážne nie je v nemocnici nikto, kto by ti dokázal pomôcť, predpísať niečo na vlásky, na pokožku atď.?
A prosím ťa. Hlavne to vydrž!
musíš bojovať, ty si silná, a vydržíš to, určite sa to zlepší, len musíš byť pozitívne naladená, teraz zo začiatku len skús vydržať a bojovať
Pozri sa do témy Vitariaské denníčky, tam píšu baby, ktoré sú vitariánky (teda jedia bezmäsitú čerstvú stravu), vedia o tom naozaj dosť, sama som skúšala detoxikáciu, na pleť to pomohlo, ale dlho som nevydržala.
No na ochlpenie to zrejme nezaberie.
Máš veľa stresu, no ale nemáš veľmi na výber, musíš len vydržať, si v takom začarovanom kruhu - dobrú prácu bez školy ťažko zoženieš, no na to, aby si doštudovala potrebuješ prácu. Neostáva ti nič iné ako vydržať
Prepacte mi vopred ak zniem podrazdene, ja len som podrazdena,neviem co mam robit, som v skuskovom obdobi pozeram na vykresy a jedine co sa mi chce spravit je zabit sa.Naozaj,nechce sa mi bojovat. Kazdy den.S chorobami.KAZDY.DEN.
Hm,to ochlpenie, najma chrbat v centralnej casti, cierne chlpky a dlhe, to iste medzi prsiami,prsia a brucho. na tvari nebadam