Ahojte, zaujima ma postoj hlavne zien. Baby ako dlho po sprche sa citite v intimnych partiach ,,svieze" ze ste schopne mat s partnerom sex? Pre moj dobry pocit chcem mat sprchu max cca 2 hodiny pred milovanim. Inak sa necitim dobre. Partnerovi kvoli tomu obcas vadi, ze nemozme mat spontanny sex. Mne to vadi v podstate tiez, ale ked sa necitim cisto tak sa neviem prinutit.
Sprcha pred sexom
nezabudaj hlavne, ze prehnana hygiena skodi...
Pytas sa, ako dlho po sprche sme my schopne sexu. Ja hoc kedy cez den, nepotrebujem k sexu sprchu, cize u nas je to casto spontanne. Neviem ako to praktizujete vy, ale mne partner dopredu vzdy povie, ked ma chut na mna tam dole. A vtedy viem, ze sa musim ist umyt. Ale pokial mame cisto len sex, bez toho, aby som ju ja najprv robila oral a on mne robil dobre, tak si na sprchu nepotrpime v intimnych partiach. Navyse, nikdy sme nesmrdeli ani sebe, ani jeden druhemu, tak naco :D
Viem, ze mnoho zien nedokaze mat sex bez predohry, bez toho, aby sa im tam dole partner povenoval, ale ja ho viem mat aj bez toho. Takze toto je moja skusenost :) My si prosto spolu povieme napriklad, ze si dame spolocnu sprchu a potom sa jeden s druhym pohrame a podobne...Cize nemam ziadne nervy, ci mu voniam, alebo ci sa sama citim sviezo