Ahojte. chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti s panom Dedikom ohladom akne, ci uz niekoho z akne vyliecil..dakujem
Dedik Jan - skúsenosti
Ja som mala ekzem a zmizol mi) neviem ci je to vdaka panu dedikovi ale trapila som sa s tym dlho a konecne je to prec) brala som nejake kvapky od neho vyse roka)
ahojte,chcem sa spýtať ako sa darí p.Dedíkovi v liečbe alergie.
Mám 12 rokov alergickú zmenu pod hlasivkami(drobnú krupičku)všetci lekári ma utešujú,že som pod kontrolou,ale
mne sa to zhoršuje a terz ma pálí z toho na plúcach.Je niekto kto by vedel poradiť?Vopred ďakujem za každú radu.
Lubo
0905 347 154
ja tam chodim s retrobulbarnou neuritidou to je zapal zrakoveho nervu
inak kvapky uzivam ale mne pomohli aj na akne odvtedy snimi nemam problem ale to neni len o kvapkach ze rano na lacno si ich dam a tym to pre mna konci treba zmenit zivotospravu a pohyb
on neni kuzelnik....
treba sa hlavne spoliehat sam na seba a nie na liecitelov a doktorov
ti su radi ze tam chodite aby mali zarovene na co su im zdravi ludia
tina, mozem vediet, s cim k nemu chodis a ako ti pomohol? zaujima ma to, lebo moj brat so svagrinou boli vraj vcera u neho, boli k nemu odporuceni, vraj je dobry. dostali tiez kvapky, uvidime. fakt je, ze zazraky nevie robit nikto.
no ja musim povedat, ze sme sa pokusali u neho liecit aj ja aj manzel, ale veru nam nepomohol. manzel bol u neho s vyrazkami, bral tie jeho lieky vyse dvoch rokov az to nakoniec vzdal. kazdy mesiac pritom chodil k nemu na kontroly. ale po ukonceni liecby bol tam kde predtym. ani mne nepomohol s travenim, tak nemozem odporucit. ale niekomu mozno vie pomoct. len si myslim, ze ucinna liecba nemoze trvat tri roky. alebo to ide, alebo to nejde. na akne by som sa velmi nespoliehala ze by mi pomohol. ale je to kazdeho osobna vec. a otazka penazi myslim ze je az druhorada. co z toho, ked je lacny, ked nepomoze. to mozem ist aj k lekarovi, tam to mam zadarmo. dolezite je, aby bol vysledok.
k dedikovi chodim uz tri roky a je dobry, treba vyskusat
neni ani drahy
Ahojte. chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti s panom Dedikom ohladom akne, ci uz niekoho z akne vyliecil..dakujem