Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem, aby sa pri sexe urobil do mňa.

Príspevok v téme: Chcem, aby sa pri sexe urobil do mňa.
catwoman9

Ahojte. Mam 27 rokov, 6 rokov som vydatá, s manželom sa nam nedarilo počať dieťatko, 5 rokov. Na ďalší rok sa nám zázrakom podarilo, ale, žiaľ, potratila som. Chvíľku som to nehala tak, a začala som manželovi o tom hovoriť, aby sme to skúsili atď, ale poedal mi čo ma veľmi zarazilo - ja nechcem deti, proste on pol roka trvá na tom, že nechce deti. Citová stránka v poriadku, sexuálna takisto, sme obaja spokojní, ale nech sa snažím ten polrok ako chcem, nemožem ho presedčiť, aj som na ňho kričala, ako je možne že nechce mať so mnou deti, keď ma ľúbi, ja mám rešpektovať jeho rozhodnutie, on chce byť so mnou sám. Skúsili sme doktora, proste nikto ho nevedel presvedčiť, ani farár! Ja som zúfala a najiac na svete si prajem otehotniet s ním. Ľudia, ja viem, znie to bláznivo čo od vás chcem, ale prosím vás, ako dosiahnúť aby sa do mňa vystriekal? Aj opitého som ho skúšala, ale pri alkohole zaspí, a zas nechcem mať hlúpe deti. Ja viem, že ho nepresedčím za nič na svete, dokonca aj rozvodom som mu hrozila, a nič to s nim nerobilo... A iného si tiež nenájdem, ľubim jeho a s nim chcem mať dieťatko, len ako to spraviť... ;(

pan d.

Ale pred tym nez to zacnes realizovat si daj pauzu s tymi recami, ze s nim chces deti a pod., vobec o tom nehovor, upokoj sa a potom sa pust do akcie s nejakym dobrym psychologom.
Tu ine spravnejsie riesenie nevidim.

zuzka382

Nechápem tomu argumentu že nechcem mať hlúpe deti, keď je opity. to si ako myslela, že ked by ste mali sex v jeho opitosti, že by dieťa bolo hlúpe?? tu niekto nerozmýšľa hlavou...
inak poradiť je ťažko. predstav si, že otehotnieš a muž bude od teba doslova utekať a ked sa maly narodí, tak vás jednoducho opustí. myslim že ani pre teba ani to dieťa by to nebolo dobré.

catwoman9

Mne je jedno, či pomože, ja sa o dieťa postaram, pred rokom som nasla nadej , otehotnela som, ale potratila ;( som dosť veriaca osoba, a nikdy by som ho nepodviedla ako mi to radili kamaratky. , preto hladam sposob ako si ziskat jeho, resp to dosiahnut

Fero M.

čo tak sa sním rozumne porozprávať o dôvodoch jeho nechcenia?

+ dopredu si rozmysli, čo spravíš ako ti reálne povie, že deti mať nechce.

Podľa mna sa obáva starostí ako ste mali predtým.

Treba o tom hovoriť nič viac, teda zatiaľ

A bez urážky, ale vzhľadom k veku by si mohla dať aj inteligentnejší názov témy ako 17cky čo tu píšu. Napr. Od potratu už nechce deti.. alebo niečo také

pan d.

Treba pouzit nenapadnu manipulativnu psychologiu. Napr. popros nejaku kamosku, aby k vam castejsie chodila s detmi, vyber si taku, co ich ma male /nemyslim kozy, hoci aj na to si daj pozor/. Kup take DVD-cka, kde to bezi o rodinach a o ich stastnych zivotoch. Dobre by bolo, keby si sa poradila s nejakym dobrym psychologom.
V ziadnom pripade nerob paniku, je to pod tvoju uroven!!!

miso 99

respektuj jeho pravo ze to nechce !! akoby sa tebe pacilo, keby to bolo opacne...ked chces decko najdi si niekoho kto ich chce! ty vole to je des