Ahojte , viem ,že tu bolo už veľa takých tém , ale ja mám 17 rokov , s akné sa trápim už od trinástich , skúšala som všetko a stále aj skúšam . Mám takú strednú formu asi ... Na celú tvár si dávam už dlho aknecolor , moja kozmetička povedala,že to nevadí , ale chcela by som ho zmeniť . Na cene mi nezáleží , čo sa týka make-upu , pokial by stál za to .
Lenže ďalší problém je , že mám asi najbledšiu pleť aká može byť . Skúsila som už nejaký aj iný make-up , no všetky mi hneď zoranžoveli pleť .
A tie drahšie makeupy , nechcú mi dať vzorku domov a v obchode to asi ťažko možem odhadnúť ...
Kúpila som si teraz jeden , zdal sa odtieň ten istý ako moj najbledší aknecolor ale i tak som mala pleť oranžovú a to mám prax v dávaní si makeupu , viem ako na to - skúsenosti ...
Neviete o nejakom ? Lebo kúpiť si makeup za dvadsať eur a potom ho odloži´t ,že nie je vhodný , asi by ma porazilo....
Akné - najbledšia pleť aká existuje - makeup
Patka, mas skusenosti aj so samponmi od Jason? Akurat vcera som pozerala na jednej stranke ich sampony a celkom ma zaujali. Ale ta stranka kamigift je pekelne draha! Ten isty sampon, co maju na slovenskej za 18,16 € maju na anglickom naturissime len za 5,59 libry (posta zdarma do celeho sveta). www.naturisimo.com
www.naturisimo.com
Ahoj,
ja som mala tiez problem s akne. Potom som, ale zacala pouzivat kvalitnu prirodnu kozmetiku od JĀSÖNa, hlavne kvalitny sampon a telove mlieko na tvar co mi teta priniesla z Ameriky. Na Slovensku ju v obchodoch ani nekupis. Nasla som ju vsak na webe:
www.kamigift.com
Urcite vyskusaj.
Patka :)
ja síce akné nemám, ale tiež mám problém zohnať dostatočne svetlý make up, všetky sú buď do oranžova alebo ružova, i keď ružové podtóny nie sú až taká katastrofa ako oranžové, ale najlepšie by bolo dačo neutrálne medzi tým :D , nie moc krycie aby som nevyzerala ako maska, skôr rozžiarujúce a prirodzené, prepáč Teekane že som sa ti tu nasáčkovala do témy, napadlo ma to pri čítaní :) ak mi viete poradiť budem rada, a mám zmiešanú pleť :D
DM drogeria-je lacny, asi do 3 eur.
Ďakujem , ako čítam tak sú nań aj super ohlasy . A kde sa dá kúpiť ? A cena ?
Velmi bledy poznam-je to od Essence penovy make-up najsvetlejsi odtien, zda sa mi este bledsi ako bledy aknecolor!