Ja 18 on 34 .... Pokračovanie .....

Príspevok v téme: Ja 18 on 34 .... Pokračovanie .....
Truffla

Ahojte,

tak ako to s nim pokracuje?
Ked je doma jeho priatelka, nepiseme si .... Ale ked je sam alebo v robote, vzdy mi pise alebo vola.
Stretli sme sa a budeme sa aj nadalej stretavat a uvidim ako to pojde. Uz aj viem ako je to s jeho odstahovanim..... Musi pockat styri mesiace, kym mu schvalia hypoteku atd.... Moze mi klamat, samozrejme, ale ako som povedala, ja si s nim nezacnem nic pokym neodide od priatelky. Povedala som si ze sa nedam.
Viete, niekedy ma take reci ako: ci sa o neho budem vediet postarat ako navarit mu bla bla bla a pomilovat ho.... Ja ze ehm, Okej, ale to musi byt slobodny a hlavne na mna netlacit v tom.
Pride mi to strasne narychlo, piseme si ako keby sme spolu chodili tri roky, niekedy mam taky pocit, ale ja na mna dobry, nevtiera sa alebo nieje dotiravy a tak.....

Ak bude slobodny, snad to ma nejaku buducnost, neviem ale uvidi sa....
Nejaky rady ?

Dakujem aj za rady v predoslej teme!

Truffla

noo, ja si dam pozor aby ma nezneuzil len tak pre nic za nic !

Predtym, ako by som s nim mala spat, najprv ho zoznamim s niekym z rodiny, kludne aj rodicom ho ukazem a poviem ze spolu chodime alebo co, aby to nemal take lahke ....

okienko

tu pisem dlhy text a oni mi ho vymazú, takze jednu poznam co je rovnako hlupa ako ty, prisla s nim o panenstvo a teraz je v depresiách ze ju vyuzil
takze moja rada je kasli na neho, ale ked s nim budes tak si zistis casom aka si bola hlupa a potom budes lutovat ale to je tvoja vec

nirvana - nie je to vulgarizmus pani policajtka

Matej

nirvana nemusíš ma upozorňovať komentami na každý príspevok.. ja to vidím neboj sa.. stačí stlačiť tlačidlo nahlásiť a je to vybavené.. ďakujem

ebi777777777

tak, ja nechápem, písala, že ten muž skončil so živnosťou, a teraz má novú prácu, a teraz vyrukovala s tým, že robil u nich šoféra, tak ako to je?

preto sa mi to zdá ako oblb.

Ozaj Truffla koľko má rokov to dieťa čo má tvoj akože budúci priateľ? A to dieťa má s tou jeho priateľkou, s ktorou býva teraz?

Opica

Podla mna si nerobi srandu... staci si vyhladat temy, ktore Truffla zalozila... + ma tu este jeden nick.. ona ma podla mna vazny psychicky problem, ze si vzdy vybera cloveka, ktory je pre nu nejakym sposobom nedostupny.. a furt si hudie svoje..

Akoby isty druh sebatyrania, ze vybera si ludi, s ktorymi realne nebude nikdy stastna.. a na takych sa namotava...

Nuz, neviem..

LILIII

neviem baby ,ale skor mam dojem ,ze si tu z nas niekto dobre striela ,lebo pokial niekto zalozí temu v ktorej si pyta nase rady a zaroven, uz po xxxkrat si tu hudie stale dookola to svoje ..... su tu akekolvek rady uuuuplne na prd
nirvana ... a ty si co taka ? :))

Lulita

myslim, ze si za hranicou romantizmu, podla mna ked oci zisti, ze ta dotycny taha na hotel do Viedne dostane padaka, teda ked este pre vas robi

ebi777777777

tvoji rodičia - z vyšších kruhov budú priam nadšení, že si si našla frajera vášho šoféra s deckom

alibi

a odkial beries istotu, ze chcel odist? ak by to bolo ozaj naprd a chcel by uz davno odist z totalne nevyhovujuceho vztahu tak by sa pred nou neskryval ked spolu volate/pisete... ta chudera podla mna o tebe ani netusi.

Truffla

Ale ja mu ziaden vztah nekazim..... ked uz od nej planoval odist predtym ....

Rodicia vedia o tom ze sa mi paci nas sofer... ale nevedia ze sa s nim stretavam... akoze oni povedali ze kebyze si najdem niekoho velmi starsieho a bude mat lubit a nebude to idiot, nebudu mat nic proti....

Ak teda odide a nebude sa stale vyhovarat, moze nieco byt....

ak neodide, jeho chyba ! Ja nebudem vecne cakat na neho ....

Rodicom o nom poviem az ked si budem ista ze ten clovek ma ma rad, nechcem ma len na sex a ze to ma buducnost a samozrejme ked bude volny ....