Ahojte :-) myslím si, že tým čo sa tomu venujete a hlavne veríte tomu ! tak už viete z názvu o čo ide :-) Nachádzajú sa tu nejaký stúpenci Secret ? Ak áno aký máte na to názor, plnia sa vaše túžby ? A veríte tomu, že všetko zlé aj dobré sa nám v živote vráti ? :)
The Secret
Presne :-) len najhoršie na tom bolo zistiť a uvedomiť si, že naozaj všetku tú bolesť a dlhoročné trápenie som si privolala do života sama !
verím, že to funguje. Mám to odskúšané na sebe, častokrát aj nevedomky. Po prečítaní nejakej literatúry som pochopila celú moju minulosť a to, prečo sa mi diali veci tak ako sa diali. Snažím sa to teraz vedome uplatňovať. Je to drina, ale výsledky stoja za to.
Citala som. V profesijnom zivote sa mi odvtedy dari a stupa hore.
The Secret nie je nic nove, je to vlastne obsiahnute v kazdom nabozenstve, a ano tuzby sa nam plnia, len musime prist na cestu ako ich dosiahnut...no a to s tym ze sa vsetko vracia , tak to je vlastne karma...
no ja tomu verím, všetko sa mi zatiaľ plní.. a verím aj tomu, že všetko sa nám v živote vráti...každý dostane to, čo si zaslúži :)
a ak chceš, aby sa ti plnili sny je úplnou pravdou, že treba všetky zlé myšlienky v tvojej hlave zminimalizovať, jedine tak to ide..teda aspoň mne.. aj keď mám také myšlienky, len tie dobré ich vždy prevládnu.. :))