Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hlad, zlá regenerácia, únava, žblnkotanie v bruchu, strata na váhe

Príspevok v téme: Hlad, zlá regenerácia, únava, žblnkotanie v bruchu, strata na váhe
Pe04087

Dobrý deň prepáčte že tu zas otravujem, ale prosím poradte mi trpím hladom, mám zlú regeneráciu svalov, žblnkoce mi v bruchu hlavne po jedle. Pred týždňom som začal proti kvasinkovú dietu s vysadením cukrov ,obmedzením sacharidov, prjímam veľa zeleniny, beriem probiotiká. Začal som s oddychom pri ktorom som chodil často von na prechádzky a už dva týždne netrénujem v posilňovni. Ale okrem toho že som schudol 6 kg čo je pre mňa športovca zlé tak žiadny úspech sa nedostavil. Keďže nemám žiadne kožné problémy, netrpím svrbením, a ani test výterom z úst u doktorky nič zlé neukázal, tak by som sa chcel spýtať že aký problém by som mohol mať. Prosím poradte mi už som z toho bezradný. Za odpoveď veľmi pekne ďakujem.

Pe04087

Keď neviem práveže či sú to tie kvasinky možno Že mi chýba dáky vitamín alebo minerál ktovie a telo si ho pýta tak som furt hladný a unavený, ktovie čo by to mohlo byť. Ale každopádne dík za odpoveď.

katka29

kedže zabevenie sa kvasiniek je dosť dlhodobý proces, je ťažké vymyslieť nejakú diétu , ktorá sa dá dodržiavať dlhodobo ... ja ked som mala ľahšiu formu kvasiiek, jedla som 3 dni iba kokos sušený a kokosový olej ...bolo to dosť ťažké ...nemyslím že by sa to dalo dlhodobo, každopádne k tvojmu problému ... ak ješ zeleninu surovú , je veľmi možné že to máš z toho ...je ťažšie stráviteľná, ak nie si zvyknutý jesť zeleninu surovú asi to dosť zatažilo trávenie a nedokáže ju spracovať, skús si ju aspoň napariť alebo nejako jemne upraviť aby bola ľahšie stráviteľná .. inak neviem v čom to môže byť, skús piť viac tekutín, najmä vody a pozri nejaké protikvaasinkové bylinné čaje, kt. možno pomôžu ...alebo skús možno zradiť nejakú vlákninu, aj ked toto je celkom riziko , kedže napr. vláknina psyllium práve niekedy spôsobuje akoby nadúvanie a to "žblkotanie" , napr. u mňa ... držím palce, moc som asi nepomohla, ale skús o tom možno ešte niečo viac popozerať, ak nie, na FB odporúčam pridať sa do 1 skupiny vitariánov, --Odkaz odstraneny-- .... sú tam ludia, kt. sa veľmi vyznajú v širokej škále problémov, skúsení ...vedia poradiť takmer každému a téma kvasiniek tam bola rozoberaná už viac x ...:) určite nič nepokazíš, skús :) ..držím ti palce ! :)