Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Že by nevera?

Príspevok v téme: Že by nevera?
klarinka

Zacinam byt smutna. S priatelom sme spolu rok, a v poslednej dobe ked sme spolu tak som si vsimla ze mu pride tak raz za den sms, ktoru mi ani za nic nechce ukazat, a ked na nu odpisuje zakrije si displej, alebo ide dalej aby som nic nevidela. Ako on je velky srandista a moze si robit len srandicky, ze to akoze zo srandy zakriva, ale ktory chlap by mu pisal sms tak casto?:-(. Ta osoba mu nevola, kedze zvuk ma vzdy zapnuty. Ked som ho raz uz donutila ze akoze kto mu pisal, tak mi povedal, ze kamos a ze nieco potreboval.
V podstate si neviem ani predstavit, ze co by mal z tych sms, nakolko inak je vzdy ako anjel, stale sa ku mne tuli, objima ma, drzi sa ruku, urobi pre mna vsetko ako aj ja pre neho, planuje so mnou buducnost...A s tou osobou by sa ani nemal kedy stretnut, kedze je bud v praci, alebo so mnou, alebo si piseme spolu na nete. A proste, rozlucime sa, pride kazdy domov, a len sa prihlasim napr. na skype a hned mi pise. Proste nechce sa mi verit, ze naco by sa ku mne tolko tulil, vzdy sa ku mne tak pekne spraval, keby mal milenku s ktorou by ani nestihal byt. Najhorsie je, ze on ma na mobile ako aj ja zablokovane pozadie, ze aj keby som si to chcela akoze potajomky precita, nie je sanca sa mu do mobilu dostat :D. Inak nikdy ani na stretnutie nemeska, nikdy ziadne stretnutie nezrusil, a proste neviem si to ani predstavit..Co mam robit?:-(

ika211

Normalne trvaj na tom, ak mu este raz taka sms pride v tvojej pritomnosti, ze chces vediet od koho je.Ak ti to odmietne prezradit, urcite to nevinne nie je. Z akeho dovodu ti ma nieco tajit, ak si nevinne s niekym pise, mal by ti to povedat, nie je na tom predsa nic zvlastne, ak ale ti to taji, asi to velmi ciste nebude.

Mimulus

james bond Ti to napísal pekne.

No a toleruješ mu napríklad kamarátky???
Ak nie tak sa nečuduj, že si s niekým píše potajomky? Ak má naozaj dobrú dlhoročnú kamarátku a nechce toto priateľstvo zahodiť tak to robí takto... Bohužiaľ ale ak mu nedokážeš dôverovať tak ho ani neľúbiš. Rozhodnúť sa však musíš sama...

james bond

bude ti to tolko vrtat v hlave, az sa raz k tomu telefonu dostanes, zistis ze mu pise ina a povies si ako dobre ze som to spravila, alebo zistis ze mu pise kamarat a tam bude zaciatok konca vasho vztahu pretoze si nedoverovala, vyber si