Odkiaľ pokiaľ?

Príspevok v téme: Odkiaľ pokiaľ?
nikinka

Ahojte
Chcela by som sa opýtať zadaných slečien a dám, po kade dovolia svojej polovičke kontaktovať sa s opačným pohlavým. Dnešná doba je sviňa a vo svete sociálnych sietí to nie je ľahké. A úprimne, koľko z nás chce byť označované za fúrie, čo nevedia čo od radosti. Isto ste zažili, alebo vaše známe či kamarátky, keď partner zachádzal až priďaleko. Tak ma napadá otázka, čo všetko tolerujete svojmu partnerovi ohľadne jeho virtuálnych kamarátok, nemáte problém, keď sa spolu začnú povedzme aj stretávať? Alebo kávičkovanie, povedzme s kolegyňami a kamoškami, koľko je príliš často? Budem rada, ak napíšete aj vlastné názory na veci, ktoré som nespomenula a jednoducho to tolerovať neviete. Ďakujem

0vecka

2 Lulita podla mna si mimo.... tu ide o to ze kazdy je iny... najviac takto moralizuju samotari ktori ani nemaju nejakych kamaratov a asi to nevedia pochopit... ja mojej nic nezakazujem ale ma podobne reci ako ty ked obcas u mna prespi kamaratka a podobne... je to ale len vas problem a nie nas...

palis

DAj mu čo chce a on ti da co chceš ty a nebude behat za inými. Su dlhoročne kamaratske vztahy ked kazdy z nas mame dakoho, čo je len náš a nedelime sa o neho s partnerom. ja mam kamarata už 5 rokov a moj priateľ mi do toho nemá čo hovorit, ak sa s ním stretnem a pokecám. a naozaj v tom nie je nič viac. občas potrebujem ja počuť aj iny mužsky nazor ako od priateľa a nevidim v tom žiadne podvadzanie. takže ak ma kamošku, s ktorou sa pozná dlhoa je to taký vztah na spôsob butľava vrba, neriešila vy som to.

Lulita

bud chce chlap vztah, alebo behat za inymi, to si musi ujasnit, takze ziadne kavickovanie, ani mne by to nedovolil, ale ja ani nemam potrebu, najlepsie si najst takeho, co nema potrebu udrziavat zbytocne virtualne vztahy a kavickovania, tak