Takže pred mesiacom som sa rozišla s priateľom po niekoľko ročnom vzťahu, dôvodov bolo viac ale najmä to, že medzi na viazla komunikácia, ale o to nejde proste neviem ako ďalej vkuse na neho myslím sem tam aj plačem ale snažim sa to nedavať najavo najmä pred rodinou, samozrejme po rozchode som sa mu ozvala ako prva lebo som to už nezvládla a napisala som mu, že mi strašne chýba on neodpísal a ozval sa až na vianoce, včera na silvestra mi volal samozrejme som sa mu rozplakala do telefónu, že chcem byť s nim atd..a on na to, že on vie a že ho to strašne mrzí ale, že teraz to nejde lebo si potrebuje ujasniť veci a chce byť nejaku dobu sám, viem ponižujem sa ale neviem si pomôcť mam aj dobre kamošky s ktorými sa sanžim chodiť von kedy sa da len aby som na neho nemyslela ale proste aj tak ja ho stale lúbim a ja už neviem ako ďalej proste ma niči predstava, že už nebudeme spolu
Ako sa spamätať z rozchodu
a ze laska, trt, clovek chce len to co momentalne nema, ako spomenula si1si, niektori ludia su fakt egoisti v tomto smere a do vztahu by sa nemali ani hrabat
súhlasím s si1si , aj u mňa to bolo tak , ignorácia (aj ked to bolo ťažké ) zabrala a teraz prosí o návrat ....
je to tazke obdobie, chce to byt k sebe tvrda a drzzat sa urcitych pravidiel.
nevolat mu, neodpovedat na sms a pod., odstranit foto a vsetko co vas spajalo, nerozpravat sa o nom so spolocnymi priatelmi, vratit mu veci, ktore su jeho, dary mu nevracaj, odloz do posledneho kuta, nechodit na miesta, kde ste travili cas.. apod. Zit plnym zivotom a aktivitami, na ktore si nemala casu, alebo ktore si nerobila kvoli nemu.
To su rady,ktorymi som sa drzala. Vysledok? trapenie skor pominie a mozno uvidis, ze zrazu sa ti ozve, pozve na kavu ..... Nevracaj sa k nemu, to si bude chciet dokazat, ze o neho stale stojis, bude si chciet dokazat iba vlastny egoizmus.
Toto je vlastne moja historia, dnes som vitaz ja a on sa trapi.
No tak to máš pravdu keby som mu tak chýbala tak by asi prišiel a alibi ďakujem za radu asi by to tak bolo keby sme sa k sebe vratili ale zase to nechcem hneď len tak vzdať som asi naivna viem :(
a ked sa k sebe vratite myslis, ze to bude ine ako predtym? ze kazdy z vas bude novy clovek a ty v tom vztahu budes stastna? podla mna nie, asi by ste sa mali prekonat a kazdy si najst vhodnejsieho partnera na zivot. mozno toto ho aj teraz trapi a nechce sa k tebe vratit, lebo vie, ze by to bohuzial nefungovalo :(
vies keby velmi chybas aj ty jemu tak za tebou uteka, ujasnite si ci chcete byt spolu alebo nie, taketo kontaktovanie je iba zbytocnym predlzovanim spamatavania sa z rozchodu