Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcel so mnou Silvestrovat...

Príspevok v téme: Nechcel so mnou Silvestrovat...
crjkaennvvv2

mam priatela s ktorym sme spolu 1 a pol roka este sme netravili spolu silvester a teraz prislo do reci ze budeme spolu (ja som to navrhla) tak povedal ze ,,NECHCEM SA NUDIT, CHCEM SI UZIT SILVESTER,, strasne ma to boli a urazilo ma to a ponizilo... --->>> :-( :-(
vravel akoby sa so mnou nudil a pritom mame spolocne zaluby obaja zijeme pre zabavu tak toto ma zarazilo neviem co si mam mysliet o tom co by ste urobili vy ? keby vas takto ,,odmietol,, Vas priatel ? sama som pozerala ohnostroj az sa mi slzy vyronili a z pomyslenia ze on sa siel niekam bavit

je to podla Vas normalne ?

ebi77777

a keby bol aspoň kuščík charakterný, tak by navrhol, aby si isla s ním silvestrovať aj spolu s jeho kamošmi, tak by sa nenudil, veď by mal tam kamošov, a aj teba, keď "ťa tak má rád".

ebi77777

radšej sa išiel dať dole s kamošmi ;)no pekne :) a koľko máte rokov? pokiaľ je to do 18 až 20 dá sa to odpustiť, pokiaľ je to vyšší vek, je to nezodpovedný muž.

Grand Husky

Ak ťa po vyslovení tej úžasnej vety pozval do jeho lepšej spoločnosti, tak jednoducho chcel zrejme tráviť koniec roka v spoločnosti viacerých ľudí. Ak tak nespravil, si mu zrejme len na ozdobu, a aby sa nepovedalo že ostal na ocot. A zrejme sa s tebou nudí, ak náhodou niekedy prežívate zábavu spoločne tak ver tomu, že tú zábavu nemá Z TEBA ale iba S TEBOU (ak chápeš, čo chcem povedať). A čo by som spravil keby mi toto partner povedal? Nasral by som sa sám na seba, že som skôr nezistil pravdu.