Čo, prosím vás, spôsobuje tú masovú konzumáciu alkoholu k príležitosti Silvestra/Nového roka?
Silvestrovské ožranstvo
tu buchali snad do 2:00, niektori aj do 2:30 a od tej 4tej uz ficali zachranky :D a najviac rano okolo 7 (ozrani) :D
Sak u nas sa masovo chlasta kazdy den...jaky silvester?
Dadula56, pretoze alkohol je "legalny" a tie ostatne drogy su "nelegalne".
v tom je cela pointa toho, preco sa zhrozia. ked je niekto zavisly na alkohole, mavne sa rukou.
ked je niekto zavisly na heraku, tak je to hroza.
to, ze (presne ako pises) ten alkoholik nici zivoty rodiny a ludi okolo cele desiatky rokov, pricom zavislak na heraku je minimalne z tohto pohladu podstatne menej skodlivejsi, to uz nikto nechce pocut.
ty ukradnes par tisic z pokladne a ides sediet natvrdo. plus musis skodu nahradit.
politik ukradne miliony a este ho ludia zboznuju, platime to my vsetci z dani. co ti poviem...
no jo svet je zvrateny. :(
A ešte furt buchaju...
Dadula56, presne, presne!! v čom sú drogy horšie než chlast? Iba v tom, že štát na nich nezarába.
Ja to vidím skôr tak, že nenávidia bežný život ale boja sa ozvať/dať to nejako najavo a robia teda čo sa od nich žiada v plnom rozsahu. Ich chvíľa nastane v piatky a sviatky. Skôr ako vyššie vnímanie reality by som to označil za odpútanie sa od nej. Nič moc. A dokonca si dovolím povedať, že ľudia, ktorí tu s beznádejou prispievajú so svojími depresiami, škaredosťami a psychickými problémami majú oveľa bohatší život.
Najvacsia "sranda" je, ze dany ozralo, nebezpecny pre spolocnost, nepricetny bude vascinovou spolocnostou za svoje ciny do istej miery ospravedlnovany, pretoze mal vypite a nekonal pri plnom vedomi.Ze sa pri plnom vedomi rozhodol ist opit, to sa neberie.
Mozno by stat mohol robit kvalitny kokain, heroin, pervitin a na to naparit riadne dane. To by bolo penazi. A ja to aj tak nikdy nepochopim - ked som niekde raz toto povedala s tym kokainnom, tak na mna zhrozene pozerali. Rozdiel tam je - uzivatel heroinu rychlejsie umrie. Ochlasto bude oblazovat rodinu a okolie aj desiatky rokov. Iny rozdiel tam nevidim. Tak preco alkohol ano a drogy nie?