Ale pozri, ja proti tebe nemám nič, naozaj. Je to tvoj život. Tiež by ma to mrzelo keby ma udrel človek na ktorom mi tak záleží. Ale je rozdiel či je to zaslúžene alebo nezaslúžene.
Ty by si ho nezbila, nevyfackala keby ti on povedal že sa mu páčia iné, že by ich chcel, vymenoval by ti ich a začal by tému napríklad že tá a tá ho ale nechce. Čo by si spravila? Čo by ti vadilo viac?
Ale už pár dní tu riešiš aké chúďa si. VeĎ ale keď už si rozhodnutá teda že ho nechceš tak ho nevoď za nos. Ukáž mu tú diskusiu, bola by som ozaj zvedava čo by ti na to povedal.
Partery majú riešiť veci spoločne. Predstav si že raz založíte rodinu, budete mať deti.
My chceme byť na jednej vlne s partnermy. Partner znamená že nemáš byť v ničom zohľadnená, obaja rovnkým dielom. Ak by si ho udrela ty tak nič by sa nestalo.
Ja byť na tvojom mieste by som nepísala tému kde by som riešila či sa s ním rozísť a ako ale skôr tému kde by mi mali poradiť ako sa mu dostatočne ospravedlniť za to čo si povedala, urobila. Potom by sa ospravedlnil skôr aj on.
Ozaj nemôžeš vedieť či to jeho nemzrí. Vážne, po jeho dôvere bolo pošliapané, on ti predsa nepovedal to čo ty jemu.
Lenže ak s ním chceš byť, musíš sa vedieť pozerať na veci z druhej strany. Z toho jeho pohľadu. On najprv musí vedieť že teba to skutočne mrzí, ale to čo si mu povedala.
Problém je že teba nemrzí to čo si mu povedala, teba mrzí ako zareagoval on :-(
Ak sa mu raz dokážeš ospravedlniť a vážne oľutovať to čo si povedala a hlavne presvedčiť ho o tom že to nebola pravda a popritom sa o tej facke ani nezmieniť. A keď ti odpustí on tak potom by som čakala to jeho prepáč.
Ale myslím je to taká podpásovka, že tu to riešiš s nami, za jeho chrbtom :-( a ozaj niekedy o nom nepíšeš pekne. Ako si máte veriť?
Verím že tá facka bola zlá ale neber status ublíženej dámy. Skús sa na to pozrieť opačne...keby sa to dialo naopak a predstav si že on by takto založil diskusiu a riešil by s cudzími ten váš problém. Radčej si sadnite a porozprávajte sa o tom. Ale nie len o tej facke. JA by som ako prvé riešila to čo si mu povedala a až potom prešla na tú facku.
Nevieš aké boli jeho pocity, ako musel trpieť a ako možno aj trpí. KeĎ sa s priateľom pohádame a ja napríklad plačem tiež viem že ho to mrzí aj keď mi o tom nepovie.
Možno o tom nehovorí, nemusí ale určite to tak cíti. Nemusí sa tak správať, ale teraz to máte zle a pokiaľ si to nevyriešite tak "SAMÉ SA TO" nevyrieši.
Držím palce, hlavne to nerieš hneď. Najprv si v hlave zariaď ako to chceš riešiť a pozri sa na to z jeho pohľadu. Už dávno by si ho nechala keby to urobil on. Alebo nie?
Ale niečo ti prezradím: Záleží mu na tebe, pretože ak nie tak by ťa už opustil. A ak mu na tebe záleží tak tá facka ho mrzí.
Ja neviem, nevidela som to ako sa to stalo, neviem ako si sa mu ospravedlnila, ale obaja máte na veci iný pohľad.
Facka je veľmi zlá, ale skutočne sa vyrovná tomu keď nieto niekomu vrazí kolík do srdca? Slová sa dosť podceňujú a ľudia im nepririsujú taký význam ale aj oni vedia bolieť a často je tá bolesť omnoho väčšia ako bolesť ktorú cítiš pri jednej facke, ktorá určite nebola tá najsilnejšia ako dokázal dať. A potom odišiel. Ja neviem, ale ja by som neriešila tú facku, ja by som fakt skôr riešila to ako ho presvedčiť o tom že to zlé čo som povedala som tak nemyslela :-/
Mne osobne to ako voči nemu pripadá nefér, aj celá táto diskusia, ktorá sa rieši za jeho chrbtom. Mňa by to bolelo strašne.