Zdravim, ako uz samotna tema hovori - chcem sa zbavit prijemneho a sice dopadu istej platonickej ocarenosti(nie,laska to nie je) na moj dlhodoby vztah. Ci ignorujem dotycneho alebo sa s nim stretnem,vsetko je to o tom istom. Vztah s nim mat nechcem, ale z hlavy ho dostat nemozem. Vymyslanie aktivit mi nepomaha.
Ako sa zbavit prijemneho?
Ked to nefunguje, chapem že nemáš problém riskovať...a čo ten druhý, možno sa zalubi :) potom napíš ako to prebieha, som zvedavá :) možno sa ten tvoj preberie ked zaregistruje konkurenciu
nirvana: Takze takto: preberali sme spolu,ze potrebujem citove prejavy. Zatial sme sa nepohli nikam. Mna to frustruje a potom som k nemu neprijemna. Ked prezijem co i len najmensi naznak nejakej naklonnosti i ked od ineho muza, som spokojnejsia.(Tym neublizujem jehmu.) Vediet to nemusi. Hranice mam urcene. Uz ich len neprekrocit...a v prvom rade zistit negativne stranky toho druheho,aby ma to preslo.
Ok , ale čo na to tvoj priateľ? A ako daleko to môže zájsť, na to tiež myslíš? Riskujes aj rozchod...ci tvoj priateľ nie je ziarlivy?
Akože chceš ich oboch? Jedného na vzťah, druhého na nežnosti a lichôtky? Trochu naivná predstava :)
Čo teda od neho ocakavas?