Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zbavit prijemneho?

Príspevok v téme: Ako sa zbavit prijemneho?
innerworld

Zdravim, ako uz samotna tema hovori - chcem sa zbavit prijemneho a sice dopadu istej platonickej ocarenosti(nie,laska to nie je) na moj dlhodoby vztah. Ci ignorujem dotycneho alebo sa s nim stretnem,vsetko je to o tom istom. Vztah s nim mat nechcem, ale z hlavy ho dostat nemozem. Vymyslanie aktivit mi nepomaha.

nirvana

Ked to nefunguje, chapem že nemáš problém riskovať...a čo ten druhý, možno sa zalubi :) potom napíš ako to prebieha, som zvedavá :) možno sa ten tvoj preberie ked zaregistruje konkurenciu

innerworld

nirvana: Takze takto: preberali sme spolu,ze potrebujem citove prejavy. Zatial sme sa nepohli nikam. Mna to frustruje a potom som k nemu neprijemna. Ked prezijem co i len najmensi naznak nejakej naklonnosti i ked od ineho muza, som spokojnejsia.(Tym neublizujem jehmu.) Vediet to nemusi. Hranice mam urcene. Uz ich len neprekrocit...a v prvom rade zistit negativne stranky toho druheho,aby ma to preslo.

nirvana

Ok , ale čo na to tvoj priateľ? A ako daleko to môže zájsť, na to tiež myslíš? Riskujes aj rozchod...ci tvoj priateľ nie je ziarlivy?

innerworld

nirvana: jeden mi nemoze dat to,co potrebujem,co mam teda robit? priatel je vyslovene rozumovy typ a ten druhy je zase nestaly, ale vie zaposobit

innerworld

nirvana: Vies, ono je to len kompenzacia nedostatku vyjadrovania emocii mojho priatela. On tvrdi,ze ma ma rad, ale malo sa ma dotyka a bozkava ma. Pri sexe s tym problem ale nema. Na druhej strane, dobre si po rozumovej stranke rozumieme.

innerworld

nirvana: vztah = rozum a srdce,mna zaujima len to druhe :) Objatia, bozteky, od neho neocakavam,ze by chcel nieco viac :) (Napokon, ja vztah mam)