Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako dostat kramy?

ellyy

caute baby:-) mne meskaju tiez sem tam raz za cas kramy...az pokym som sa neodhodlala ist k lekarke a zistila ze mam zvyseny prolaktin, z liekov mi bolo nakoniec zle tak mi dala gynex a ten som prestala brat cca pred dvoma mesiacmi kramy som mala v januari a vo februari mi vymeskalo...takze cakam teraz kedy uz konecne dostanem...vraj zabera tiez alchemilka ale to treba brat od zaciatku prveho dna cca 14 -20 dni a potom pauza a zase ked dostanete kramy...a vam bude chodit nacas...tak som zvedava ci to zaberie:-D len som akurat nervozna z toho ze som este nedostala sice az zajtra mam dostat ale podla mamky dostanem az 20,21 lebo ovulka sa da zistit ze vas cca v polovici cyklu boli vajecnik a potom priratate k tomu dnu 14 dni a mali by ste na 99% dostat...ja uz stresujem ako vzdy ci ne som tehotna:-D ale je to hlupost lebo z priatelom vzdy davame pozor a pouzivame kondom, ja antiku neberem, kvoli prolaktinu...a ani ju nemozem pouzivat...a ani nepraskol ani nic takze je to vylucene a uz aj z toho dovodu ze mam zvyseny prolaktin a tak lahko otehotniet nemozem :-) dobre uz stacilo...som sa musela vyrozpravat :-D

SoXy...HeH

Ludia jha nemam krami a davas si tampon ??? vaadhi ale uz mam vytok ?? hm newadi tho ??? jha newiem moja mama a segra mala kramy v 12r ja uz mam 12 a dawam si tampon a nemam krami ale iba vytok ... pls poradte vadi ?

aluska

niaka podla mna mozu...nestresuj sa, je to ok...tvoje telo je teraz vo vyvine a hlavne prechadza velkymi hormonalnymi zmenami, ktore mozu za taketo priznaky

niaka

mam 11 rokov a mam vela priznakov a este som to nemala a mozu byt tie priznaky pred menstruaciou skutocne ked som ju este nemala?

nickusa

Ak nie si tehotna, pomôže hlavne sa ukludniť a nebyť v strese, to sa tym ešte zhorší ked panikariš a stresuješ...a mne po troch tyždnoch pomohla ta cvikla...štava...fakt! odporucam!

Aduliena

No ak nie si tehotná, tak choď buď ku gynekológovi, dá ti injekciu na vyvolanie, alebo si kúp kôprové semiačka a uvar si z nich čaj. Menzes sa dostaví.

anka

Menzes mešká...ak sú testy negatívne, tak tehotná nebudeš. Ak menzes mešká, tak tam bude prechladnutie. V čase ovulácie si nachladla, alebo ak berieš lieky, tak to môže byť aj kvôli tomu. Nepanikár, určite menzes príde do 34.dňa začiatku cyklu...anka.