Ženy, dievčatá - ako chápete toto

Príspevok v téme: Ženy, dievčatá - ako chápete toto
Malinka

Ahoj všetkým,

chcem sa opýtať žien, dievčat, slečien... ako si vykladáte, ak vám nejaký muž, chalan... dá na seba kontakt a povie, aby ste sa ozvali? Nie nie, nejedná sa o žiadneho \"kamoša ktorý to spravil a pýta si radu\" ale priamo o mňa. Chodím do školy a dal som kontakt na seba pár dievčatám s tým, aby sa ozvali keď budú mať čas že niekam pôjdeme. Považoval som to za dobrý spôsob nakoľko ja mám času dosť a ony málo, tak nech si určia ony kedy môžu. Samozrejme sa zatiaľ neozvali :) Treba vás, dievky riadne chytiť za opraty a niekam pozvať na konkrétny čas alebo sa ozvete aj samy? :)

ja.a.ja

V živote by som mužovi nezavolala, a zvlášť, ak by sa pri mne pristavil nejaký chmuľo, a povedal mi...tu máš číslo a brnkni...:-))))to už čo je..pomyslela by som si o ňom..ani radšej nebudem písať čo..:-))))))ale ver mi, hneď by som číslo vyhodila, poprípade ho hneď na mieste odpalkovala...

nirvana

To sa takto nerobí, musíš dať najavo skutočný záujem a nechať sa aj odmietnuť párkrát. Žena sa nebude strapnovat tým že ti zavolá. Ee.

Lulita

vo mne by to evokovalo nezaujem, takto sa to nerobi a uz vobec nie desiatkam dievcat, znie to neseriozne, neosobne, typu "vsak nejaka sa chyti" ja by som sa neozvala

zena chce byt vytuzena, chcena, jedina a nie vsak zavolaj mi...to co je