Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa prestať hrbiť?

Príspevok v téme: Ako sa prestať hrbiť?
Meretseger

Večne sedím poskrúcaná ako paragraf, a vyrovnám sa len vtedy, keď si to uvedomím. Rovnako je to s prekríženými nohami - je to moja obľúbená pozícia, ale neprospievam nohám, že áno. Tak by ma zaujímalo, či náhodou nemáte nejaké tipy, ako si zautomatizovať správne držanie tela, aby to šlo aj podvedome.

arriva

hmm takze ja sa niekde inde zaregistrujem, ponahlasujem ti hlava nehlava nejake prispevky a ty tych ludi zablokujes, ok? tak pracujes? no kvalitna praca.

arriva

admin,ziadam vysvetlenie, preco si ma zablokoval. je tam vyslovene uvedene, ze ak si myslim, ze sa jedna o chybu, mam kontaktovat administratora. tak ta teda takto kontaktujem a ziadam vysvetlenie, nakolko som nic zle nespravila. a su sviatky a som nasrata. dufam ze tento moj prispevok zrusis a tym to budes povazovat za vybavene ako vzdy. si pis ze takymto stylom vam sem nikto chodit nebude.

arriva

My sme museli v škole sedieť s rukami za chrbtom. A mama ma stale napomínala, prípadne ma tresla po chrbte. To zaručene zaberie.

Nela41

Ja mám ten istý problém a myslím, že ak celý život pohodlne sedíme zhrbené len ťažko sa to odnaučíme, lebo podvedomie je už naučené na to, že sa hrbíme teda sa vystreme len keď si to uvedomíme. Inak riešenie môže byť fitlopta, ale mne nieje príjemne keď sedím rovno :-D

odpovedam

hm... no je to o zvyku, takze si ho musis vypestovat. Napada mi, ze si daj listok s upozornenim "nehrb sa" na viditelne miesta. Napr. ak pracujes casto za pc, tak niekde tesne nan, niekde, kde sa casto divas. Pokojne aj do pracovne, pripadne do inych izieb, na zrkadla... alebo si kup pajoncek :-)))

Najčítanejšie články