Vianoce a zdravie

Príspevok v téme: Vianoce a zdravie
alica14

Ahojte.. :) len tak zo zaujímavosti by som sa chcela opýtať či dodržiavate zásady zdravej výživy aj cez vianoce .Napríklad či si namiesto koláčikov dáte sušené ovocie alebo namiesto vyprážanej ryby alebi kapra dáte dusenú rybku so zemiakmi namiesto šalátu a tak.A ešte by ma zaujímalo či celý deň nejete a potom až večeru alebo normálne po celý den niečo zobkáte :) Dakujem za odpovede :)A krásne Vianoce želám.. :)

Lulita

mimulus - ja take jojo efekty nemavam, max. naberiem presne to, co so schudla spat, po drastickej diete, som bola 2 roky chuda aj napriek napchavaniu, ha! len ten metabolizmus po porode je na ho...

Mimulus

Veď tých 12 naberieš späť ale tie, ktoré si chcela schudnúť už nie. Jojo efekt bude vždy ak niekto zrazu obmedzí stravu a potom sa vráti k pôvodnej.

Lulita

24? mimulus by som zomrela na podvahu ja som vysoka a mam nieco cez 60 kg...potrebujem na modelkovsku postavu a la Vicotrias Secret a staci, nemusim byt anorekticka :))

Mimulus

Ja už dietujem mesiac a pol a schudol som 11kg no kúsok kapra si určite dám.
Ale som si vybral čas na chudnutie ale kto nemá pevnú vôľu tak...

Lulita

urcite sa nebudem hrat na Vianoce na bio makrobioticku maniacku, obavam sa, ze sušene ovocie by nenaplnilo moje chutove bunky :D takze sa tesim na rezen a salat, poriadnu kapustnicu a tak :p

a uz som jedla, od rana sa napchavam kolacmi ach jaj :)))

pan d.

Ja som jeden cas jedol ryby, ze vraj zlepsuju myslenie, tak som si ho chcel zlepsit. Tolko som pojedol ryb, ze potom, ked som nejaku uvidel, tak mi bolo na grcanie:)))

PoPotvorka

no jasne ,ze dodrziavam !
na ranajky salatik + kolacik
na obed znovu salatik +rezen
na veceru kolacik aj dva a viac
..... a po vianociach budem stopat do seba Max High Five ,Iso Tec a podobne mňamky a potit sa v .....