Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lexaurin + frontin , ziadam o radu

Príspevok v téme: Lexaurin + frontin , ziadam o radu
anonym6666

Zdravím ,bral som lexaurin 3mg,a aby som sa citil normalne cely den tak som ho potreboval rano a večer,celu tabletku cize spolu 6 mg za den.Lexaurin na mna posobi vynikajuco,citim sa pom skvelo,vyrazne mi ustupi uzkosť strach,a normalne sa spravam aj pohybujem medzi ludmi(mám socialnu fobiu),proste ma to celkovo upokoji.Bez neho mám ako keby panicku poruchu,citim neklud,v hlave mi prebiehaju čudne myšlienky a pod.,bojim sa ludi a aj kazdej malickosti,proste je to strasne.Ale minule mi dal psychiater vyskušať frontin 0.25mg jednu tabletku rano a lexaurin si mam dať podla potreby.Takže otazka je aku ma vlastne silu ten frontin 0.25 mg ked to porovnam zo silou lexaurinu? Frontin beriem asi 6 dni a nejak mi nerobi dobre,ako keby aj mi sposobobal depresiu a som dosť nervozny a niekedy agresivny ze najradsej by som niekoho zbil.

Mimulus

kv - no a tu to je :) Veď ja som písal, že buď niekoho takého poznáš alebo je to Tvoja rodina. A som rád, že som sa nemýlil.

kv

pretoze ked si tu tuto tvoju odu precita daka 16 rocna usoplena pubertacka v akozedepke, ver tomu ze si ten skvely lex. zozenie. a on vobec nieje taky skvely!
ja som mala teraz tu cest zit s clovekom co je na nom dlhodobo. lenze toto je jak boj s veternymi mlynmi lebo si nedate povedat a vsetko musite mat zlahcene.

orchidejka

lexaurin a frontin su lieky z jednej kategorie, cize derivaty benzodiazepinov zname ako anxiolytika uzivajuce sa pri pocitoch uzkosti, napati, strachu, podrazdenosti ci poruchach spanku. su silno navykove!!

co sa tyka lexaurinu, obsahuje ucinnu latku bromazepam a pises ze mas 3mg, t.z ze v jednej tablete mas obsiahnute 3mg bromazepamu. lexauriny su na trhu dva a to 1,5mg a 3mg. ty mas ten silnejsi.
frontin obsahuje ucinnu latku alprazolam. na trhu su tri - 0,25mg, 0,5mg a 1mg. lekar ti predpisal najslabsi, cize v jednej tablete mas 0,25mg alprazolamu. tento frontin zvyknu lekari predpisovat aj pri depresiach a panickych poruchach. neviem preco vlastne ti zmenil liecbu ked si bol spokojny s lexaurinom, rozmyslam o doplatku pre pacienta - ale su asi porovnatelne, jedine zeby mal lekar nieco z toho ked predpise frontin. proste jednoducho mu povedz, ze frontin ti nerobi dobre, ze chces lexaurin a mas to.
to sa neda porovnat sila jedneho s druhym, kedze nie su ani rovnake ucinne latky...mozno to niekto iny zvladne, ja to bohuzial neviem

anonym6666

No lebo ho nepotrebuješ tak si nechavala penaženku v obchode,skade si ho vobec mala a naco si ho brala?,a necitim sa vobec oblbnuty z tym lexaurinom,spravam sa uplne normalne a mne naopak zvyšuje sustredenosť,do spania ma vobec neberie.No a povedz ako mám vyriešiť svoje problemy bez liekov ked niesom v poriadku po psychickej stranke? Viem že ho nemožem brať do konca života ale toto je uplne mimo temu,ja som sa pytal niečo iné a ked nevieš odpovedať tak nepiš

kv

jak tu citam tu odu na lexaurin az sa mi chce plakat :D co sa ti paci na tom ze ta to oblbne ?????? on nevyriesi tvoje problemy, on ta utlmi. to teraz budes brat navzdy ??? lebo ak niesi schopny teraz riesit svoje problemny, tak nebudes nikdy a rovno si pripni nalepku blazon na celo.
jedine plus to ma ze sa s tym daju prespat prednasky :D ale inak hroza a des ja som v obchode normalne aj penazenku, nakup nechavala. a to som nechapala nikdy co odo mna ti ludia chcu ked mi to doniesli ze slecna, slecna. boze