Je normalne, ze pridem z prace, byvam s rodicmi, platim normalne na domacnost, a ja nemam co jest..??
Su v chladnicke vajcia, alebo si mozem spravit chleba s maslom. Ale som znechutena. Ved toto nie je normalna strava. Nemame sa nejako zle, normalne si zijeme, cakame na vyplaty, ale vsetko je v pohode. Vzdy by sme mali co jest, ale nemame, pretoze v chladnicka je prazdna. A to normalne prispievam na vsetko peniazmi. Idem prostestovat, hladom! Som normalna? Ako rano vstanem do prace, ked nebudem mat z coho zit, ziadna vyziva... a nejako mi to nevadi, tak to asi mam aj anorexiu, ked z nahnevania sa radsej nejdem jest nic. Ale ved ani fakt nie je co. Maju ma za nulu doma. Kaslu na to. Keby som aj tyzden nejedla, asi si to nevsimnu. Ale ked pride brat domov na navstevu, stale je uvarene, vzdy je z coho vyberat. Aj by som uvarila, ale naozaj nie je v chladnicke z coho! Hrabe mi? Alebo som nula pre vsetkych? ALebo mam anorexiu ked mi nevadi moj protest?
Ked nie je co jest..
uz som aj kontaktovala. ale anonymne. cez e-mail. pred chvilou som platila dokonca za to prevodom na ucet. to som teda zvedava. ide o to, ze ako sa citim, uz fakt ako nula. ako seda mys spinava....
riesis uplne hovadiny a tvoje riesenie je este vacsia hovadina. protestovat tym, ze nebudes jest??? ved pises, ze ta maju v pazi, tak aky ucinok to asi bude mat? podla mna nemas v hlave vsetko ok, mala by si kontaktovat niekoho s diplomom
Bože koľko máš rokov veď buď samostatná! Neviem prečo čakáš že ťa bude večne niekto obskakovat.
cry, dobry navod. a pekny.
vazne, mohla by som sa vybodnut na to vsetko, varit si pre seba. len s tym prispievanim ma to stve, chapes, ten system. Teba to nestve, ze teda platis tu elektrinu, ked ju neminas? nevladzu sa sami o to postarat? minule mi vies co spravila mama dokonca? v sobotu rano sa ma pyta, ze co bude varit. vravim, ze by som si aj paradajkovu polievku dala. ja som mala dost roboty tiez, a som si myslela, ze taka polievka ze ked uz chce nieco varit, tak to bude rychlo, taky "privarok". isla do obchodu, neviem teda na co. o jednej po obede vravi, ze zabudla kupit ten pretlak a aj tak sa jej nechce varit. Tak akoze dakujem za take "namotanie" . To som si mohla vybrat rano z mraziaka divinu-tam este som mala, co som dostala od znameho. Ale takto som nevedela, ze nejde varit, dokonca ma namotala, ze to spravi.....a nic. Ani polievka, aj moja divina v mraznicke na kamen zmrznuta........to bolo uz privela.
Yalen, ale suhlasim s tym, ze treba riesit vztahy a nie to, ze prides domov a nie je navarene. A to, ze z trucu nebudes jest- ublizis zasa len sebe. To ty budes hladna a aj tak tym nic nevyriesis, jedine si zarobis na dalsi problem.
Yalen, je ti hlupe im platit menej.. to poznam.. isty cas som byvala v Ba- pracovala som tam, aj studovala- externe.. nasi mi nedavali ani korunu. A ja som mame este prispievala na najom a platila jej elektriku, napriek tomu, ze som tam uz nebyvala..
Navarit si mozes predsa aj na 2 dni, das do "krabiciek", ked prides unavena z prace tak si jedlo len zohrejes. Nehovorim, ze si mas varit nejake zlozite jedla, ktore vyzaduju viac casu na pripravu.. moja mama tiez komentuje, ze musi stale varit, lebo byvame aj s babkou, pri tom ja som zasa taka, ze si dam radsej jogurt, celozrnne pecivo a pod. Ale ked vidim maminu nechut, ze "musi" stale varit.. tak som sa zobrala a uvarila ja. Za 10 min.bol obed hotovy. (Zelenin. polievka, cestoviny s tuniakom a zeleninou a tofu syrom). Je to rychlovka.. skutocne nemusis pri vareni stravit hodiny! Alebo ryzu napr.zo sacku a kuracie prsia- len naklepes, das korenie a na panvicu. Zalezitost tiez na 15 min.
ako sa volas? ....akoze viem, ze ti to pripada hlupe na moj vek, lebo pracujem, ale ide o to, ze uz ma to vazne nebavi ako ma doma beru. tiez tazko pracujem a niekedy by mohlo byt trocha viac toho tam,. neverim, ze otec vsetko doobeda zje, ved on ZERIE az vecer vsetko doradu. Minule si dal do rozkov nutelu s dzemom! a to je zdrave? potom dva jogurty chvilu po sebe, potom zas hrianky.... toto nie je nieco v poriadku
To bol Bombastig alebo Colala :D Migel nie je taký vynaliezavý :D :D :D
kolko mas rokov?
ja viem, ze som asi zle pridala nazov temy, ale toto uz naozaj trva dlhsie, a s tym jedlom je to len dokaz dost velky. a prave pred chvilou som prisla z prace, hladna a tam naozaj iba vajcia a maslo.. a som sa nastvala, tak hladujem a pisem sem...